Helter på tomgang

Pastellfarget bareberhøvelreklame.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Da det «The Fantastic Four» kom i 2005 møtte filmen slunken kritikk, men overveldende jubel fra publikum, og spilte inn over 300 millioner dollar til sammen.

En oppfølger kommer derfor ikke som noen overraskelse. Og ifølge publikumstallene fra USA er «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» like fantastisk som ener’n. En million fluer kan som kjent ikke ta feil – møkk er topp. Eller?

Mot seg denne gangen har firerbanden ingen ringere enn The Silver Surfer, en av tegneserieskaperen Stan Lees mest elskede figurer, og Galactus’ løpegutt.

Færre kampscener

Effektene i «4:Rise of the Silver Surfer» holder udiskutabelt høyt nivå, men effekter alene er langt ifra nok, og de framstår faktisk mer imponerende i tegnet serieform. Etternavnet til tross, Tim Story makter aldri å bygge en engasjerende og spennende historie. Jorda er truet, men dette overskygges av leppene til Jessica Alba.

Tim Story er iallfall mest opptatt av dem. Hun, som eneste kvinne i banden, er på den andre siden mest opptatt av å legge superheltkostymet på hylla, få barn og gifte seg. Snakk om stereotypisk kjønnsrollemønster, der gutta vil leke og redde verden, mens kvinnen vil pleie forholdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer