- Hemmelig barnerom hos Michael

Et hemmelig barnerom med inngang fra Michael Jacksons eget soverom skal ha blitt avslørt av en amerikansk tv-kanal. Se bildene!

For barnerommet uten vinduer skal ha direkte forbindelse med Jacksons eget soverom. Innganen er skjult, og bare de som vet om døra finner den.

Skjult dør

Det avslører den amerikanske tv-kanalen The Extra. De har fått tak i en 15-minutter lang film som de sendte i går kveld.

Her kan vi se at døren inn til barnerommet er skjult bak sangerens egne klær i den store walk-in-garderoben på soverommet.

Går man inn den hemmelige inngangen kommmer man til en trapp som fører til et barnerom fyllt med dukker og bamser. Det er bare 5 kvadratmeter stort. På veggene henger det bilder av små barn, det er ikke Jacksons egne. I soverommet står det en barneseng med sengesett prydet av Peter Pan-motiver.

Mystisk klesskap

På Extras filmsnutt ser vi først popkongens eget soverom med en gedigen rød fløyelsseng omgitt av en slags gulltrone.

Bildene viser deretter Jacksons klesskap fullpakket av bilder av bleie-barn, bøker og huskelapper.

På en hylle kan man se et bilde av barnestjernen Macaulay Culkin med autograf og påskriften «Ikke la meg være alene i huset», noen som skal være en referanse til skuespillerens filmer fra tidlig 90-tall.

Det mest oppsiktsvekkende på filmen er det lille soverommet uten vindu som altså bare skal kunne nås fra Jacksons skap.

Bildene viser en tredør fra to perspektiver. Først ser vi døra gjemt bak en samling klær med militærstil. Fra det andre perspektivet ser vi den samme døra i en annen vinkel, det ser ut som vi er inne i rommet. Dukker omkranser den teppegulvbelagte trappa inn til rommet, som i tillegg til senga også har et stol og en Mikke Mus-telefon.

Extra vil ikke opplyse hvor de har tapen på. Den ble filmet i 1994.

<B>ARRESTERT I GÅR:</B> Michael Jackson er foreløpig en fri mann, etter at han punget ut vel 20 millioner kroner i kausjon i går.