Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hemmelig bryllup

Brad og Jennifer får hverandre neste helg - på hemmelig sted.

Med andre ord - dårlig nytt for håpefulle fans verden over. Brad Pitt (36) ble i sin tid kåret til verdens vakreste mann. Jennifer Aniston (30) har også en høy stjerne hos mange menn etter tv-suksessen Friends.

De to stjernene gifter seg neste helg i et digert strandhus på hemmelig adresse i Malibu, California. Over 200 slektninger og venner er invitert. Det hele er så hemmelig at flere av deres nærmeste venner ennå ikke har fått vite hvor de skal møte i finstasen, skriver avisa The Sun.

Med på gigant-festen er Friends-stjernene Courteney Cox, David Schwimmer og Matthew Perry. Stjernene svir av 2 millioner kroner på å sverge hverandre evig troskap. Ifølge sladrespaltisten Lisa Stanley har paret planlagt seremonien i ukevis.

- Jennifer står på og prater med blomsterdekoratører og cateringfolk nesten hver dag, sier Stanley.

Brad og Jennifer har vært sammen i to år, etter at det ble slutt mellom Brad og forloveden Gwyneth Paltrow. Ifølge The Sun fridde han på nyttårsaften, og ga Jennifer en stor diamantring. Bryllupet presses inn mellom stjernenes jobboppdrag.

VENNENE: Jennifer og vennene fra Friends.
GIFTER SEG: Brad og Jennifer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media