Hemmelig gift i Singapore

- Nina var fortryllende, sier nygifte Tore Torell. Bruden er 22 år yngre - og ble gjort vektløs i Malaysia!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter den enkle vielsen på ambassaden i Singapore, reiste de på to ukers bryllupsreise og tok inn på en 60 kvadratmeters luksussuite på øya Penang i Malaysia.

- Ble det noen tryllerier?

- Lokalbefolkningen visste ikke hva de skulle tro. Der sto jeg i smoking på stranda og Nina lå i løse lufta, én meter over bakken. Hun var iført brudekjole. På resten av bryllupsreisen ble jeg sett på som en «magic man» det var viktig å holde seg inne med, ler Tore Torell.

Tredje gang

Tore Torell giftet seg i både 1965 og 1983, og 57-åringen inngikk sitt tredje ekteskap i all hemmelighet denne gangen. Bare den aller nærmeste familie - og ukebladet Se og Hør - var informert.

- Vi har vært samboere og samarbeidspartnere så lenge at vi fant ut at vi kunne gifte oss nå, sier Torell til Dagbladet.

Nina Fremmerlid (35) fra Sunnmøre har vært assistent i Tore Torells show i mange år. De møttes for fjorten år siden.

Påskefri

- Etter den søte kløe blir det fullt opp med jobbing i påsken?

- I påsken har vi tatt helt fri for å kunne være sammen med familiene våre. Det er en stund siden de har sett oss nå, sier Tore Torell.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer