Hemmelig gift i Singapore

- Nina var fortryllende, sier nygifte Tore Torell. Bruden er 22 år yngre - og ble gjort vektløs i Malaysia!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter den enkle vielsen på ambassaden i Singapore, reiste de på to ukers bryllupsreise og tok inn på en 60 kvadratmeters luksussuite på øya Penang i Malaysia.

- Ble det noen tryllerier?

- Lokalbefolkningen visste ikke hva de skulle tro. Der sto jeg i smoking på stranda og Nina lå i løse lufta, én meter over bakken. Hun var iført brudekjole. På resten av bryllupsreisen ble jeg sett på som en «magic man» det var viktig å holde seg inne med, ler Tore Torell.

Tredje gang

Tore Torell giftet seg i både 1965 og 1983, og 57-åringen inngikk sitt tredje ekteskap i all hemmelighet denne gangen. Bare den aller nærmeste familie - og ukebladet Se og Hør - var informert.

- Vi har vært samboere og samarbeidspartnere så lenge at vi fant ut at vi kunne gifte oss nå, sier Torell til Dagbladet.

Nina Fremmerlid (35) fra Sunnmøre har vært assistent i Tore Torells show i mange år. De møttes for fjorten år siden.

Påskefri

- Etter den søte kløe blir det fullt opp med jobbing i påsken?

- I påsken har vi tatt helt fri for å kunne være sammen med familiene våre. Det er en stund siden de har sett oss nå, sier Tore Torell.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer