Hemmelig, hemmelig!

Julia Roberts har sagt ja til et topphemmelig filmprosjekt - uten engang å ha sett manus!

Verdens mektigste kvinnelige skuespiller, Julia Roberts, blir ikke arbeidsledig med det første. Hun er nettopp ferdig med innspillingen av «The Mexican» for regissør Gore Verbinski, og er allerede godt i gang med «Oceans's Eleven» der hun spiller mot George Clooney.

Roberts trivdes så godt sammen med regissør Gore Verbinski at de to nå har undertegnet en ny avtale, skriver Mr. Showbiz.

Undertegnet uten å ha lest manus

Historien er skrevet av J.H. Wyman, som også skrev manus til «The Mexican». Roberts har full tiltro til at manuset denne gangen blir like bra som på «The Mexican».

Det har vært mye mystikk rundt den nye filmen, som kun har vært omtalt som «Project 13». Det dreier seg om en psykologisk thriller. Historien er blitt sammenlignet med «Gaslight» fra 1944, hvor Ingrid Bergman tror at hun holder på å bli gal. I «Project 13» blir det altså Julia Roberts som får problemer med den mentale helsen.

Julia Roberts trivdes også veldig godt å samarbeide med Brad Pitt i «The Mexican». De to leter etter et nytt samarbeidsprosjekt og er i forhandlinger om å spille i det romantiske drama, «Replay». Men før Roberts kommer så langt, skal hun gjøre ferdig «America's Sweethearts» sammen med Catherine Zeta-Jones.

HEMMELIG FILM:Julia Roberts skal spille i en ny film med regissør Gore Verbinski.