«Black Widow»

Hemmelig storfilm er ikke Bond

«James Bond» spilles ikke inn på Sæbø på Sunnmøre.

SE TV: Hør hva linjeprodusent Per Henry Borch har å si om de andre ryktene om innspillingen her. Reporter. Mathilde Lea. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØRSTA/OSLO (Dagbladet): - Det spekuleres mye. Jeg kan avkrefte at det er «James Bond»-produksjonen som er på plass i Sæbø, sier linjeprodusent i True North, Per Henry Borch, til Dagbladet.

Han ønsker ikke å si noe mer om hvilken spillefilm som skal lages i kommunene Ørsta og Rauma de kommende dagene, men bekrefter at den er av et internasjonalt kaliber.

TV 2 fastslo følgende i helga: «James Bond klar for Sæbø på Sunnmøre» og at de «har flere uavhengige kilder som bekrefter at de er engasjert til å levere tjenester i forbindelse med Bond-opptak de nærmeste dagene.».

TV 2: - Vi bommet

Det stemmer altså ikke at dette gjelder for det som foregår på Sæbø, ifølge Borch.

- Vi bommet på hvilken film det var, og det er selvsagt ikke bra. Det viste seg å være en annen større filmproduksjon, ikke James Bond. Vi har ikke sjekket saken godt nok. Saken er nå rettet, med en presisering på tv2.no. Slik kan dessverre skje i en hektisk nyhetshverdag, selv om vi jobber alt vi kan for at hver minste opplysning skal være korrekt. Det er bra at Dagbladet oppdaget dette, sier TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer