Henger ut Jahn Teigen som horekunde

«Vi hadde sex i samme seng», skriver Herodes Falsk i ny bok.

(Dagbladet.no): I den nye boka «De gærne har det godt» avslører Herodes Falsk uvanlig intime detaljer om seg selv og sin makker Jahn Teigen fra Prima Vera-tida. Ifølge Se og Hør skal begge ha kjøpt sex fra en prostituert dagen før Jahn Teigen skulle synge «Mil etter mil» under den internasjonale Grand Prix-finalen i Paris i 1978.

I samme seng

Teigen og Herodes Falsk skal ha møtt den prostituerte etter en fuktig bytur.

Falsk beskriver deretter hvordan den prostituerte og en venninne hadde sex med de to norske artistene - i samme hotellseng.

Se og Hør siterer fra boka:

«- Jahn, sa jeg. Du veit at jeg ikke har penger. Dette er pinlig! Hun kommer til å bli forbannet på meg.

- Nei da, det er i orden, sa Jahn. Vi får to for prisen av en. Fransk åpning på tilbud!»

Senere beskriver Falsk detaljert hvordan de fire har sex - til de begynner å le.

MIL ETTER MIL: Jahn Teigen i Grand Prix-finalen i 1978. Dagen før hadde han sex med prostituerte i samme seng som Herodes Falsk, skriver Se og Hør. Foto: SCANPIX
MIL ETTER MIL: Jahn Teigen i Grand Prix-finalen i 1978. Dagen før hadde han sex med prostituerte i samme seng som Herodes Falsk, skriver Se og Hør. Foto: SCANPIX Vis mer

- Har ikke informert Teigen

Falsk sier til bladet at han ikke har informert Jahn Teigen om det som står i boka. .

- Nei, det har jeg ikke, og det har jeg heller ikke tenkt. Jeg og Jahn er gode venner og jeg regner med at han tar dette sporty sier Herodes Falsk.

Falsk understreker at de begge var unge, single gutter da episoden skjedde.

Jahn Teigen sier til Se og Hør at han er kjent med innholdet i boka, som også behandler temaer som dødssyke venner og fulle kjendiser. Men han vil ikke kommentere saken. Dagbladet.no har ikke lyktes å komme i kontakt med ham i dag.