Hengt ut i Sverige

Søndag kunne svenskene lese om norske Marit Herstads (26) ville sexnatt med Robban Andersson under Robinsonekspedisjonen. I Norge sitter hun fortvilet og mener Robban ljuger.

I den svenske avisa Expressen forteller Robban Anderson (29) over to sider om hyrdestunden med norske Marit fra Oslo. Han stiller med privat kyssebilde av de to og utbroderer om hvordan han tok henne til stranda, hvor hun kledde av seg, og de hadde sex. Alt etter at kameraene var skrudd av og de to var stemt ut av Robinsonekspedisjonen. For Robban Andersson handlet ukene etter at han ble utstemt i juni i fjor om et luksusopphold i Malaysia med sprit, sex - og den norske jenta Marit som han karakteriserer som sin kjæreste.

Får støtte av kjæresten

Først i går nådde nyheten Marit Herstad som er vantro og fortvilet over det hun karakteriserer som en ren uthengning. Hun er sjokkert over at hun ikke har fått slippe til med sin versjon i avisa.

- Dette er usant. Jeg har aldri kledd av meg og hatt sex med ham på stranda. Det er flere ting han har sagt om meg i andre medier som heller ikke er sant, sier Herstad, som forteller at saken er en enorm belastning for henne.

- Jeg er veldig lei meg og skuffet. Det er veldig sårende å se en slik sak om seg selv i media. Herstad er nå sammen med David Ersarve (26), og ifølge henne var forholdet til Anderson ikke annet enn en flørt.

- Hvilken hensikt skulle han ha for å lyve?

- Dette er bare for å komme i avisa. Det er en rød tråd gjennom alt han foretar seg. Det var en intern konkurranse mellom Robinson-deltakerne om å komme i avisa. Ersarve, som er svensk, støtter dette synspunktet:

- Det er utrolig trist å se at slike beskyldninger kommer. Det er vondt å se at Marit tar det så ille opp. Det er tydelig at dette er gjort av en mann som lever av oppslag i pressen. Jeg stoler selvsagt på det Marit forteller, sier Ersarve.

Skiter i Marit

Da Dagbladet fikk tak i Robban Andersson i går kveld, framholdt han at han hadde hatt noen heftige dager med Herstad i Malaysia.

- Det var de beste døgnene i mitt liv. Hun er en sexgudinne.

- Men skjønner du ikke at det er sårende å lese slike ting i avisa?

- Jo, det forstår jeg, men det skiter jeg i.

Herstad blir målløs når hun hører hva Andersson har sagt.

- Sa han det? Det sier vel alt at han kan si noe slikt. Dette er oppspinn fra ende til annen.

FORTVILET: Marit Herstad med utgaven av Expressen der det blir utbrodert om hennes ville sexnatt etter at hun ble stemt ut fra Robinsonekspedisjonen.