Hengte seg på konsert

Sjokkerte rocke-fans ble i går vitne til at en 38 år gammel mann hengte seg selv i en lysmast under en konsert med Fleetwood Mac-vokalisten Stevie Nicks i California.

Mannen hadde kort tid før en opprivende krangel med sin fraskilte kone, som han møtte under Stevie Nicks' utekonsert i Concord i utkanten av San Francisco.

Kvinnen kontaktet politiet etter krangelen, noe som fikk mannen til å klatre til topps i en lys-mast, utstyrt med to startkabler. Etter først å ha truet med å ta sitt eget liv med elektrisitet, surret mannen kablene rundt halsen og hoppet utfor.

Konserten var akkurat over da dramaet fant sted, og hundrevis av mennesker som var i ferd med å forlate arenaen ble sjokkerte vitner til det hele.

Det er ikke første gang Stevie Nicks' konserter har vært gjenstand for dramatiske hendelser.
I forrige måned forbød en dommer i Los Angeles en mann for all framtid å nærme seg den 50 år gamle Fleetwood Mac-vokalisten, etter at han hadde fått det for seg at Nicks var en heks som kunne «helbrede» ham fra hans homoseksuelle legning.

Nick sluttet seg til Fleetwood Mac som vokalist i 1975, og vakte oppsikt med sitt lange blonde hår og sine flagrende gevanter. Nylig ble hun gjenforent med den amerikanske gruppa, i forbindelse med innspilling av et konsertalbum.

(NTB-Reuters)