Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hengte seg på konsert

Sjokkerte rocke-fans ble i går vitne til at en 38 år gammel mann hengte seg selv i en lysmast under en konsert med Fleetwood Mac-vokalisten Stevie Nicks i California.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen hadde kort tid før en opprivende krangel med sin fraskilte kone, som han møtte under Stevie Nicks' utekonsert i Concord i utkanten av San Francisco.

Kvinnen kontaktet politiet etter krangelen, noe som fikk mannen til å klatre til topps i en lys-mast, utstyrt med to startkabler. Etter først å ha truet med å ta sitt eget liv med elektrisitet, surret mannen kablene rundt halsen og hoppet utfor.

Konserten var akkurat over da dramaet fant sted, og hundrevis av mennesker som var i ferd med å forlate arenaen ble sjokkerte vitner til det hele.

Det er ikke første gang Stevie Nicks' konserter har vært gjenstand for dramatiske hendelser.
I forrige måned forbød en dommer i Los Angeles en mann for all framtid å nærme seg den 50 år gamle Fleetwood Mac-vokalisten, etter at han hadde fått det for seg at Nicks var en heks som kunne «helbrede» ham fra hans homoseksuelle legning.

Nick sluttet seg til Fleetwood Mac som vokalist i 1975, og vakte oppsikt med sitt lange blonde hår og sine flagrende gevanter. Nylig ble hun gjenforent med den amerikanske gruppa, i forbindelse med innspilling av et konsertalbum.

(NTB-Reuters)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!