Henriette første ut av baren

Etter at det oransje laget hadde klart å plassere en av de grønne i stolen i baren var det enten Hilde C. eller Henriette som skulle stemmes ut av Baren.

Grønt lag tapte omsetningskonkurransen i Baren på TV3. Selv om oransje lag trolig jukset seg til seieren, må de grønne velge hvem som skal sitte i stolene på fredag. Dermed blir en av lagkameratene deres sendt hjem allerede nå.

Hilde Christoffersen er utdannet musikklærer, underviser i flere fag. Musikken er den store lidenskapen, og hun har vært både vokalist og karaokevertinne. Hun er en kvinnesakskvinne som vektlegger det feminine.

- Jeg ville ut på tv med ideer og spreke påfunn. Pengene er selvfølgelig også fristende, men det var ikke primært derfor jeg ville være med, sier hun på Barens hjemmeside. Men spillet kunne fort være over før det hadde begynt. TRil tross for det leverte hun en fin versjon av Cyndi Laupers «True Colors». Det som kunne bli hennes siste minutt i Baren brukte hun til å sikre laget sitt seieren i underholdningskonkurransen. Dermed fikk Grønt lag 5000 kroner, mens Orange tapte 5000.

Den som fikk flest pluss på +/- møtet var Tom Erik, og han mente Henriette var den som fortjente å møte Hilde C. i duellen om hvem som skulle forlate Baren på den første utstemningen.

Henriette er 23 år gammel, og har allerede utmerket seg som en bestemt jente, som nok tror hun kan komme langt i konkurransen om å stikke av med en million kroner.

- Jeg tror det blir tøft og vanskelig å forholde seg til alle andres meninger, særlig i starten. Tror det blir veldig gøy også, var hennes kommentar før spillet begynte.