Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her advarer meteorologen mot mye lyn - så rammer et lynnedslag studio

«Det skremte #@%& ut av meg»

(Dagbladet): Boston-meteorologen Todd Gutner gjorde skam på alle som har hevdet at værmeldingene på TV ikke er til å stole på da han var på direkten på TV-kanalen WBZ-TV onsdag i forrige uke.

For midt i Gutners advarsler om at det kom til å være mye tordenvær og mange lynnedslag i området den nærmeste tida, kom et lyn fra oven og satte hele studioet ut av spill.

Gutner ble umiddelbart stående litt forvirra i mørket, mens skjermene bak ham med satellittbildene fortsatte å lyse opp som de eneste lyskildene.

- Dere kan fortsatt se meg? Men værmelderen tok seg imponerende inn, og fortsatte værmeldinga i mørket.

- Dere kan fortsatt se skjermene, det håper jeg iallfall, sa han.

Yahoo News skriver at meteorologen seinere var mest lettet over at han ikke tabbet seg ut og kom med noen stygge gloser da lynet slo ned.

- Jeg er glad for at jeg ikke bannet da lynet slo ned i bygget. Det skremte #@%& ut av meg, skrev Gutner på Twitter etter hendelsen.

- Jeg vil aldri glemme dette Etter at lynnedslaget hadde rammet bygget kom generatorstrømmen ganske kjapt på, men lysene i lokalet trengte lenger tid. Gutner ble dermed stående i bekmørket og levere værmeldinga.

- Jeg vet ikke om dere hører meg der hjemme, jeg vet ikke om dere ser meg der hjemme. Hvis du gjør en av delene så bare heng med: Jeg kommer til å fortsette, sa Gutner med stoisk ro.

- Jeg vil aldri glemme dette, skrev han på Twitter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media