Må øve: Bruce Springsteen kjører her inn til Filmparken på Jar i Bærum for å friske opp låtene etter en måneds konsertpause. Foto: Gullik Media / Marius Gulliksrud
Må øve: Bruce Springsteen kjører her inn til Filmparken på Jar i Bærum for å friske opp låtene etter en måneds konsertpause. Foto: Gullik Media / Marius GulliksrudVis mer

Her ankommer «The Boss» den hemmelige bandøvinga

Springsteen og van Zandt gjør seg klare for konsert.

BÆRUM (Dagbladet): Rockestjerna Bruce Springsteen ankom i dag Norge, og spiller konsert i Telenor arena i morgen og på tirsdag.
Men først må det øves.

Gitarist Steven van Zandt har nemlig ikke spilt sammen med Springsteen og The E Street Band på en god stund, og var ikke med da «The Boss» turnerte i Australia i mars.

Øver i Bærum Da var «Little Steven» nemlig opptatt med innspillingen av sesong to av den norske tv-serien «Lillyhammer», og ble erstattet av Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello.

Springsteen, van Zandt og resten av bandet hadde i dag bandøving i et studio i Filmparken på Jar i Bærum.

Dagbladet var til stede da gjengen ankom i flere bilder i firetiden i dag, og som seg hør og bør ankom den største stjerna til sist.

To øvinger Han ble kjørt rett inn til øvingslokalet, men vinket til Dagbladets fotograf og tre oppmøtte fans som hadde fått med seg at det var Springsteen-øving i nabolaget.

Dagbladet kjenner til at The E Street Band også i går var i Bærum og øvde, men da uten sjefen sjøl.

Elsker Norge Hverken Springsteen eller van Zandt stoppet og snakket med fans og presse utenfor øvingslokalet, men Dagbladet møtte Springsteen på Gardermoen da han ankom i åttetida i dag morges.

- Vi er veldig glad for å være tilbake i Norge, vi elsker det her, sa Springsteen til Dagbladet.

Tullet om Little Steven - Vi har veldig dedikerte fans her og vi gjør alltid vårt beste når vi er i Norge, vi gleder oss, sa verdensstjerna som også fleipet om at gitarist van Zandt ikke har vært med på scenen på lenge.

På plass: Little Steven var på plass under dagens bandøving i Bærum. Foto: Gullik Media/ Marius Gulliksrud.
På plass: Little Steven var på plass under dagens bandøving i Bærum. Foto: Gullik Media/ Marius Gulliksrud. Vis mer

- Presset er veldig intenst på Steven, sa rockelegenden lattermildt.

- Tror du han er klar?

- Han vil klare seg.