Her ankommer «The Boss» den hemmelige bandøvinga

Springsteen og van Zandt gjør seg klare for konsert.

Må øve: Bruce Springsteen kjører her inn til Filmparken på Jar i Bærum for å friske opp låtene etter en måneds konsertpause. Foto: Gullik Media / Marius Gulliksrud
Må øve: Bruce Springsteen kjører her inn til Filmparken på Jar i Bærum for å friske opp låtene etter en måneds konsertpause. Foto: Gullik Media / Marius Gulliksrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BÆRUM (Dagbladet): Rockestjerna Bruce Springsteen ankom i dag Norge, og spiller konsert i Telenor arena i morgen og på tirsdag.Men først må det øves.

Gitarist Steven van Zandt har nemlig ikke spilt sammen med Springsteen og The E Street Band på en god stund, og var ikke med da «The Boss» turnerte i Australia i mars.

Øver i Bærum Da var «Little Steven» nemlig opptatt med innspillingen av sesong to av den norske tv-serien «Lillyhammer», og ble erstattet av Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello.

Springsteen, van Zandt og resten av bandet hadde i dag bandøving i et studio i Filmparken på Jar i Bærum.

Dagbladet var til stede da gjengen ankom i flere bilder i firetiden i dag, og som seg hør og bør ankom den største stjerna til sist.

To øvinger Han ble kjørt rett inn til øvingslokalet, men vinket til Dagbladets fotograf og tre oppmøtte fans som hadde fått med seg at det var Springsteen-øving i nabolaget.

Dagbladet kjenner til at The E Street Band også i går var i Bærum og øvde, men da uten sjefen sjøl.

Elsker Norge Hverken Springsteen eller van Zandt stoppet og snakket med fans og presse utenfor øvingslokalet, men Dagbladet møtte Springsteen på Gardermoen da han ankom i åttetida i dag morges.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer