«The Masked Singer»:

Her avsløres Rudy Giuliani

Den tidligere Trump-rådgiveren tok av masken under den amerikanske utgaven av «Maskorama» i natt.

AVSLØRT: Donald Trumps tidligere rådgiver Rudy Giuliani skulte seg bak en av maskene i årets amerikanske «Maskorama»-sesong. Det skapte sterke reaksjoner i dommerpanelet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere Trump-rådgiver og New York-borgermester Rudy Giuliani ble i natt avslørt som en av sangerne på «The Masked Singer».

Dette førte til at dommerne Robin Thicke og Ken Jeong gikk i protest.

Forlot scenen

På samme måte som i den norske utgaven av det sørkoreanske originalkonseptet, skal dommere og seere i «The Masked Singer» gjette identiteten på syngende kjendiser, skjult bak kostymer.

Avsløringen av den republikanske profilens identitet falt ikke i smak hos «Blurred Lines»-sangeren Robin Thicke, og «Hangover»-skuespilleren Ken Jeong. Det var de to som reiste seg fra panelet og forlot scenen.

De to andre dommerne, Jenny McCarthy og Nicole Scherzinger, ble sittende og prate med Giuliani. Etter hvert returnerte Thicke og Jeong til dommerpanelet for å fortsette innspillingen av programmet.

Stille fra kanalen

Programmet skapte liknende kontroverser i fjor, da de avslørte at en av de maskerte deltakerne var tidligere presidentkandidat for Det republikanske partiet, Sarah Palin.

- Jeg tror aldri jeg har vært så sjokkert før på dette programmet, sa programleder Nick Cannon etter fjorårets avsløring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer