PROFF: Auli'i Cravalho ble dasket i fjeset av et flagg under sin opptreden på Oscar-utdelinga i natt, men håndterte opptrinnet på forbilledlig vis og sang videre som om ingen ting hadde hendt. Video: AMPAS via CNN Vis mer

Oscar-utdelinga 2017

Her blir Disney-stjerna dasket i ansiktet under Oscar-opptreden

16 år gamle Auli'i Cravalho fikk flagg i fjeset. 

(Dagbladet): «Vaiana» er en av Disneys store filmsatsinger i år, og hadde norgespremiere 3. februar.

16 år gamle Auli'i Cravalho fra Hawaii har stemmen til tittelrollen, og framførte en av låtene fra «Vaiana» under Oscar-utdelinga i natt norsk tid.

Tatt på senga

På scenen på Dolby Theatre i Hollywood hadde Cravalho selskap av en rekke dansere som bar store, blå flagg.

Danserne holdt seg imidlertid ikke bare i bakgrunnen, men beveget seg også i nærheten av 16-åringen.

Faktisk kom den ene danseren så nært at den unge sangeren fikk et flagg i fjeset under opptredenen.

Se hendelsen i videoen øverst i saken.

I videoen kan man tydelig se at Cravalho blir tatt på senga av slaget, men 16-åringen fortsetter likevel ufortrødent med framføringa, og høster solid applaus etter endt opptreden.

Oscar-skandale

I årets Oscar-sammenheng er danserens flagg-tabbe uansett for bagatell å regne. Den store snakkisen i dag har nemlig vært utdelinga av Beste film, der feil film ble ropt opp av prisutdeler Warren Beatty.

I formiddag tok revisjonsbyrået PWC ansvar for skandalen, og beklaget på det dypeste at Beatty hadde fått feil konvolutt med seg ut på scenen.

Musikken til «Vaiana» er forøvrig komponert av blant andre Lin-Manuel Miranda, mannen bak fjorårets mest suksessrike musikal, «Hamilton».

SKANDALE: Under nattens Oscar-utdelig presterte Warren Beatty å utrope feil vinner av årets beste film. Ved en feil ble «La La Land» tildelt prisen som egentlig skulle gått til «Moonlight». Video: CNN Vis mer