Her blir Ylvis tatt på fersken mens de forsøker å lure kjendisene trill rundt

Trodde de skulle intervjues sammen med verdensstjerner.

NARRET KJENDISENE: I går ble flere kjendiser lurt til å tro at de skulle portretteres i et fiktivt tv-program kalt «Spotlight» på den svenske statskanalen SVT. Det var imidlertid Bård (bildet) og Vegard Ylvisåker som sto bak.

Anders Grønneberg/ Dagbladet
NARRET KJENDISENE: I går ble flere kjendiser lurt til å tro at de skulle portretteres i et fiktivt tv-program kalt «Spotlight» på den svenske statskanalen SVT. Det var imidlertid Bård (bildet) og Vegard Ylvisåker som sto bak. Anders Grønneberg/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det siste året har bergensbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker lurt vanlige folk med skjult kamera i forbindelse med talkshowet «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

Under innspillingen til sesong to av det populære tv-programmet, som nå er godt i gang, har de i tillegg narret kjente fjes.

Ved å gi seg ut for å representere den svenske avdelingen av produksjonsselskapet Metronome Film & Television, fikk de i går kjendiser som Martin Schanche, Jenny Jenssen og Hanne Nabintu Herland til å tro at de skulle portretteres i et fiktivt tv-program kalt «Spotlight» på den svenske statskanalen SVT.

Ble lokket Dagbladet har fått tilgang på e-poster sendt fra en adresse registrert på det svenske produksjonsselskapet, som Ylvis-brødrene har benyttet seg av.

Her kommer det fram at de har lokket de norske kjendisene til å stille opp på det fiktive programmet med at de skulle snakke om karrieren sin og hva som er deres personlige drivkraft.

Andre kjendiser som skulle stille opp var ifølge den falske produksjonskoordinatoren i Metronome Film & Television nordiske profiler som regissør Lars von Trier, styregrossist Stine Bosse og forfatter Jette Kaarsböl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer