Her blotter Tusvik og Tønne seg fra scenen

Til støtte for soldaten Alice.

BLOTTERE: Sigrid Bonde Tusvik (t.v.) og Lisa Tønne fikk to menn fra publikum med på en spontan hyllest til soldaten Alice Asplund. Latter publiserte dette anonymiserte bildet etter stuntet. Foto: Martin Søby / Latter
BLOTTERE: Sigrid Bonde Tusvik (t.v.) og Lisa Tønne fikk to menn fra publikum med på en spontan hyllest til soldaten Alice Asplund. Latter publiserte dette anonymiserte bildet etter stuntet. Foto: Martin Søby / Latter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kveld ga komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne sin egen form for støtte til soldaten Alice Asplund, som ble tvunget til å kle seg naken foran medsoldater.

Nylig kom det frem at Forsvaret trekker refsen til offiseren som beordret avkledningen, noe som har skapt reaksjoner.

Fra scenen på Latter i Oslo erklærte Tusvik og Tønne at de som hyllest til Alice også kom til å vise sine edlere deler. Komikerne fikk opp to menn fra salen til å delta i stuntet, så kjønnsbalansen var i orden på scenen.

Tvunget opp Sigrid Bonde Tusvik forteller at gutta ble «tvunget» opp på scenen for å gjøre opp for at Alice måtte kle seg naken foran 30 gutter.

- Våre to måtte stå foran 200 jenter i stedet, og de viste tiss for en god sak, sier Tusvik til Dagbladet i dag.

Hun mener selv at Lisa Tønne gikk lengst i å ofre seg, siden hun stilte opp på stuntet med synlig tampongtråd.

- Det er viktig for oss at publikum får noe ekstra når de kommer på Tusvik og Tønne live, og to sekunder tiss er jo en gave til folket, sier komikeren.

Håper Alice blir glad Om Alice Aspelund tar støtten til seg, er foreløpig uvisst, men komikerne håper de kan glede med sympatimarkeringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.