Her blotter Tusvik og Tønne seg fra scenen

Til støtte for soldaten Alice.

BLOTTERE: Sigrid Bonde Tusvik (t.v.) og Lisa Tønne fikk to menn fra publikum med på en spontan hyllest til soldaten Alice Asplund. Latter publiserte dette anonymiserte bildet etter stuntet. Foto: Martin Søby / Latter
BLOTTERE: Sigrid Bonde Tusvik (t.v.) og Lisa Tønne fikk to menn fra publikum med på en spontan hyllest til soldaten Alice Asplund. Latter publiserte dette anonymiserte bildet etter stuntet. Foto: Martin Søby / LatterVis mer

(Dagbladet): Tirsdag kveld ga komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne sin egen form for støtte til soldaten Alice Asplund, som ble tvunget til å kle seg naken foran medsoldater.

Nylig kom det frem at Forsvaret trekker refsen til offiseren som beordret avkledningen, noe som har skapt reaksjoner.

Fra scenen på Latter i Oslo erklærte Tusvik og Tønne at de som hyllest til Alice også kom til å vise sine edlere deler. Komikerne fikk opp to menn fra salen til å delta i stuntet, så kjønnsbalansen var i orden på scenen.

Tvunget opp Sigrid Bonde Tusvik forteller at gutta ble «tvunget» opp på scenen for å gjøre opp for at Alice måtte kle seg naken foran 30 gutter.

- Våre to måtte stå foran 200 jenter i stedet, og de viste tiss for en god sak, sier Tusvik til Dagbladet i dag.

Hun mener selv at Lisa Tønne gikk lengst i å ofre seg, siden hun stilte opp på stuntet med synlig tampongtråd.

- Det er viktig for oss at publikum får noe ekstra når de kommer på Tusvik og Tønne live, og to sekunder tiss er jo en gave til folket, sier komikeren.

Håper Alice blir glad Om Alice Aspelund tar støtten til seg, er foreløpig uvisst, men komikerne håper de kan glede med sympatimarkeringen.

- Jeg håper Alice blir glad for sympatitisser og tampongtråd, kommenterer Lisa Tønne.

Tusvik og Tønne har gjort seg bemerket med podkasten med samme navn, der de har et uttalt mål om å harselere med hvem som helst og hva som helst. Podkasten har blitt voldsomt populær, og blir lastet ned rundt 200.000 ganger hver måned.

Opptak fra tirsdagens live-show, komplett med nakenstuntet, kan allerede lastes ned som podkast.

DRØY PODKAST: Tusvik og Tønne gjør suksess med podkasten sin. Foto: Latter
DRØY PODKAST: Tusvik og Tønne gjør suksess med podkasten sin. Foto: Latter Vis mer