Emil Valhalla Meek på «Senkveld»:

Her bryter MMA-utøveren regelverket: - Merkelig vurdering

Avviser at T-skjorte-valget handlet om penger.

BETSAFE-LOGO: I forrige ukes «Senkveld» stilte MMA-utøveren Emil Valhalla Meek med en stor og tydelig Betsafe-logo trykket på T-skjorta. Det har fått Lotteritilsynet til å reagere. Foto: TV 2
BETSAFE-LOGO: I forrige ukes «Senkveld» stilte MMA-utøveren Emil Valhalla Meek med en stor og tydelig Betsafe-logo trykket på T-skjorta. Det har fått Lotteritilsynet til å reagere. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da MMA-utøveren Emil «Valhalla» Meek (28) var invitert til «Senkveld» forrige uke, møtte han opp med en stor og tydelig Betsafe-logo trykket på T-skjorta.

Betsafe er et datterselskap av den utenlandske pengespillgiganten Betsson, som tilbyr poker, oddsspill og casino på nett.

Meek har vært ambassadør for spillselskapet siden 2012. Samme dag som «Senkveld»-opptakene ble gjort - forrige torsdag - fornyet han sponsoravtalen med en lukrativ to-årskontrakt.

- Ulovlig markedsføring

Annonser og annen reklame for utenlandske spillselskap er forbudt på norsk tv, så vel som i aviser og på radio. Aktører som sender fra utlandet, som TV3 og Viasat, slipper imidlertid unna.

Det gjør ikke TV 2.

- En slik T-skjorte er isolert sett ulovlig markedsføring av et spillselskap som ikke har lov å tilby pengespill i Norge, sier Rune Timberlid , seniorrådgiver i Lotteritilsynet, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer