Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Aftenpostens nye redaktører

Presentert i dag.

POLITISK REDAKTØR: Tidligere sjefredaktør i Bergens Tidende og kommentator i NRK, Trine Eilertsen, er klar for ny jobb i Aftenposten. Foto: Erik Berglund / Dagbladet
POLITISK REDAKTØR: Tidligere sjefredaktør i Bergens Tidende og kommentator i NRK, Trine Eilertsen, er klar for ny jobb i Aftenposten. Foto: Erik Berglund / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag presenterte Aftenposten sitt nye redaktørlag. Det skriver Aftenposten.no

Sjefredaktør Espen Egil Hansen tiltrådte for 55 dager siden etter at tidligere sjefredaktør Hilde Haugsgjerd gikk av i fjor. I dag informerte Hansen om ansettelsen av de nye redaktørene på et allmøte.

- Da jeg tiltrådte for 55 dager siden, var jeg i den svært utfordrende og svært spennende situasjonen at hele tre redaktører var på vei ut, sier han til avisa.

Tidligere politisk kommentator i NRK, Trine Eilertsen, er ansatt som ny politisk redaktør. 

Tidligere ansvarlig redaktør for Drammens Tidende, Håkon Borud, er ansatt som nyhetsredaktør.

Lillian Vambheim, tidligere magasinredaktør, er ansatt som featureredaktør.

Sarah Sørheim (34) fra Etter Børs-seksjonen i Dagens Næringsliv blir ny kulturredaktør.

Tidligere politisk redaktør i avisa, Harald Stanghelle, går over i en ny redaktørrolle, samtidig som han blir sjefredaktørens stedfortreder, skriver Aftenposten.

NY ROLLE: Tidligere politisk redaktør, Harald Stanghelle, vil gå over i en ny redaktørrolle, og bli sjefredaktørens stedfortreder. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
NY ROLLE: Tidligere politisk redaktør, Harald Stanghelle, vil gå over i en ny redaktørrolle, og bli sjefredaktørens stedfortreder. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hele Norges coronakart