Her er «Age of Conan»-utvidelsen

Funcom drar østover i «Rise of the Godslayer».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KÖLN (Dagbladet.no): Siden Funcom lanserte sitt onlinerollespill «Age of Conan: Hyborian Adventures» i fjor, har selskapet vært gjennom opp- og nedturer.

Spillerne klaget på manglende innhold, deler av ledelsen i selskapet ble byttet ut, og etter en lang runde med oppussing av spillet er det nå duket for spillets første store utvidelse.

Med den kommende spillutvidelsen «Rise of the Godslayer», som vises fram for verdenspressen på spillmessen Gamescom i Tyskland i morgen, vil Funcom nå gjøre spillet langt større ved å introdusere spillere for keiserriket Khitai, som tydelig er inspirert av asiatisk estetikk og kultur.

Nytt innholdI Khitai finner man nye monstre, skatter, figurer og en omfattende historie, og ifølge kommunikasjonsdirektør Erling Ellingsen i Funcom er det settingen og det visuelle uttrykket som utgjør den største nyheten i utvidelsen.

- Mens vi i «Hyborian Adventures» kjører en noenlunde realistisk og nokså europeisk stil, er «Rise of the Godslayer» noe mer fargerikt og eventyraktig, sier Ellingsen, og legger til:- Det betyr ikke at vi bryter grensene for hva «Conan»-litteraturen tillater - dette er fremdeles ikke et høyfantasyspill - men spillerne vil definitivt oppdage at Khitai er et helt annerledes sted enn Aquilonia, Cimmeria og Stygia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer