Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Anne-Kats nye menn

Hjelper til i nytt tv-program.

TRE GODE HJELPERE: Espen Beranek Holm, Mímir Kristjansson og Yousef Hadaoui skal hjelpe Anne.Kat med å ta opp aktuelle temaer i nyhetsbildet. Foto: TVNorge
TRE GODE HJELPERE: Espen Beranek Holm, Mímir Kristjansson og Yousef Hadaoui skal hjelpe Anne.Kat med å ta opp aktuelle temaer i nyhetsbildet. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Når komiker Anne-Kat. Hærland (40) drar i gang nytt satireprogram på TVNorge, sparer hun ikke på kruttet. Med hjelp fra tre menn skal de sammen ta tak i problemene i det norske samfunnet.

Fra 12. februar og hver tirsdag utover våren skal det tafses i det aktuelle nyhetsbildet.

Hjelpere  - Vi lever i et samfunn der det å føle seg krenket er den nye folkesporten. Det hele blir for voldsomt for meg å håndtere alene. For å få innpass i alle miljøer, har jeg bedt om hjelp fra folk med forskjellig ståsted, sier Anne-Kat Hærland i en pressemelding.

Hennes tre hjelpere er for det første komiker og forfatter Mímir Kristjansson (26). Han jobber til daglig som journalist i Klassekampen, og er tidligere leder i Rød Ungdom.

Yousef Hadaoui (31) blir også å se på skjermen. Han er muslim og har røtter fra Marokko og Bøler. Han har tidligere jobbet med programmet «Storbynatt» med Harald Eia og Bård Tufte Johansen.

Siste hjelpende mann er komiker og artist Espen Beranek Holm (52).

Respekt for Anne-Kat Sistnevnte synes det er spennende å jobbe sammen med Hærland.

- Det er veldig stas. Jeg er glad for at jeg får jobbe med henne. Jeg har stor respekt for det hun gjør og står for, sier han til Dagbladet.

Hvorfor han ble en av Anne-Kats menn, blir for hans del bare spekulasjoner.

- Hun og redaksjonen har kanskje hatt sansen for det jeg har gjort før, og de syntes vel at det passet inn i den formen de skulle lage, sier Beranek.

Hærland er kjent for å ikke spare på glosene, men om det blir like slemt i satireprogrammet er usikkert.

- Anne-Kat er ikke akkurat skåret for tungebåndet, og det er fint det. Man får nok se denne Anne-Kat her også. Det skulle bare mangle. Hun er da vel ikke drøyere enn andre. Hun sier ting som det er. Vi skal ta opp aktuelle saker i nyhetsbildet og ha aktuelle folk i studio, forteller han.
                           

PREMIERE: Tirsdag 12. februar er det premiere på «Anne-Kat» på TVNorge. Foto: TVNorge
PREMIERE: Tirsdag 12. februar er det premiere på «Anne-Kat» på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!