Her er Apple-nyhetene

Ny Apple TV, og en iPod du kan bruke som armbåndsur.

NY NANO: En ny iPod nano med multitouch-skjerm var blant Apple-nyhetene Steve Jobs presenterte i kveld. Foto: SCANPIX
NY NANO: En ny iPod nano med multitouch-skjerm var blant Apple-nyhetene Steve Jobs presenterte i kveld. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I kveld var det tid for en ny tur inn i Apple-sjef Steve Jobs' «reality distortion field», dette spesielle energifeltet som får teknologimedier og Apple-entusiaster til å kaste seg begjærlig over selv den minste nyhet fra selskapet.

Invitasjonen til kveldens produktpresentasjon var illustrert med en kassegitar med hull formet som en Apple-logo. Det skapte visse forventninger om en musikkrelatert lansering. Skulle Apple endelig lansere en Spotify- og Wimp-dreper, i form av en abonnementstjeneste for musikk i iTunes?

Som vanlig gikk ryktebørsen varm med forhåndsspekulasjoner, blant annet om en ny iPod nano, en ny versjon av medieboksen Apple TV, ny programvare til Mac og operativsystemet iOS 4 for iPad.

Fasit viste seg å være denne, i den rekkefølge nyhetene blir lansert:

• En oppdatering av det mobile operativsystemet til iOS 4.1, med feilrettinger, HDR-bilder, HD-video, leie av TV-show og «Game Center» med flerspillermodus som lar deg spille spill over nettet med venner, sammenlikne high scores, lister og så videre.

•En forhåndstitt på iOS 4.2. Kommer også for iPad, med trådløs utdkrift fra iPhone og iPad, AirPlay som lar deg streame musikk og andre mediefiler trådløst i huset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer