«Maskorama» sesong 2:

Her er årets hint

Sesong 2 av «Maskorama» er endelig i gang. Dagbladet samler her oversikten over alle hintene som kommer om årets deltakere.

MASKORAMA: Den svenske sangeren Pernilla Wahlgren deler tips om hvordan man skal gjette deltakerne i «Maskorama». Video: Jenny Emilie Aas. Reporter: Jenny Emilie Aas / Vegard Krüger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter nesten et års pause er det i kveld endelig klart for sesong to av Norges kanskje villeste gjettelek «Maskorama». Åtte nye kjendiser skjuler seg bak maskene. Hver uke må deltakeren med færrest stemmer avmaskes og forlate «Maskorama».

Gjettinga ser allerede ut til å være i full gang, spesielt på sosiale medier.

Her oppsummerer Dagbladet alle hintene som kommer om årets deltakere, for at det skal bli lettere for deg å gjette deg fram til hvilken kjendis som skjuler seg bak maskene.

Under premieren 6. november framførte deltakerne låter som gjorde seerne litt bedre kjent med karakterene. I andre episode sang de maskerte deltakerne sine favorittlåter.

Nå er de seks gjenværende deltakerne tilbake på «Maskorama»-scenen med låter som overrasker. I tillegg har de med seg fysiske gjenstander som hint til dommerpanelet. Noe som også kan være verdt å huske på er at årets kostymer også bringer med seg hint.

OBS: Denne artikkelen inneholder spoiler om hvilke deltakere som røk ut i første og andre episode.

Her kan du se Dagbladets «Maskorama»-spesial.

«Snømonsteret»

Episode 1

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer