Her er årets MGP-artister

«Paradise»-deltaker, danseband, nykommere og veteraner.

VARIERT DELTAKERLISTE: Årets Melodi Grand Prix-artister ble presentert på Marienlyst onsdag formiddag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VARIERT DELTAKERLISTE: Årets Melodi Grand Prix-artister ble presentert på Marienlyst onsdag formiddag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARIENLYST/OSLO (Dagbladet): En ny runde av det folkekjære musikkprogrammet Melodi Grand Prix, eller Eurovision Song Contest, nærmer seg med stormskritt.

I dag ble artistene som skal konkurrere om å bli Norges bidrag til Eurovision Song Contest i offentliggjort, og her finnes det noe for enhver smak.

Både MGP-veteraner og nykommere vil dukke opp i Oslo Spekrum i mars. Det vil også et danseband og en tidligere «Paradise Hotel»-deltaker.

Omdiskutert serie Den populære duoen Staysman & Lazz, bestående av Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen, skal nemlig delta i MGP med låta «En godt stekt pizza». Førstnevnte var en del av den utskjelte realityserien «Paradise Hotel» i 2012.

- Vi skal lage bygdefest i Spektrum, sa Thorbjørnsen under presentasjonen.

Også dansebandet Contrazt fra Solør i Hedmark skal delta, tillegg til Erlend Bratland, som har vært borte fra rampelyset de siste åra. Artisten fikk sitt gjennombrudd gjennom «Norske talenter» i 2008.

- Dette er på en måte comebacket, jeg har jobbet meg litt oppover den siste tida, men dette kommer til å smelle skikkelig. Det er en diger mulighet, og jeg tror det vil bli helt fantastisk, sier Bratland til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.