Her er årets radiohiter

Lene Marlin (29) laget årets norske radiohit.

NUMMER FIRE: Lene Marlin fikk kun fem uker på salgslista med singelen «Here We Are», men klatret til fjerdeplass på lista over de mest populære låtene i 2009 på norske radiostasjoner. Foto: Scanpix
NUMMER FIRE: Lene Marlin fikk kun fem uker på salgslista med singelen «Here We Are», men klatret til fjerdeplass på lista over de mest populære låtene i 2009 på norske radiostasjoner. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Tromsø-jentas låt «Here We Are» havnet like utenfor pallplass på Hit 40, som viser de mest populær låtene på norske radiostasjoner.

«Dette var en veldig hyggelig nyhet på tampen av et fint år! Det er stor konkurranse om spilletid på radioen, så jeg er veldig glad og ydmyk. Hyggelig at radio spiller låta og at folk liker den! Får utrolig mange fine tilbakemeldinger og da blir man jo veldig glad», skriver Lene Marlin i en tekstmelding som Dagbladet har fått oversendt fra plateselskapet EMI.

Hun kunne ikke hamle opp med de utenlandske hitene øverst på lista: Beyoncés «Halo», Eric Hutchinsons «Rock & Roll» og Katy Perrys «Hot N Cold»

Men Lene Marlin slo årets norske salgssuksess, DonkeyBoy, som inntok femteplassen på Hit 40.

Det er verdt å merke seg at albumet hennes, «Twist the Truth», har solgt moderate 15000 eksemplarer siden det ble sluppet i vår. DonkeyBoys album «Caught In A Life» kom i høst, og vil snart ha solgt 90 000 eksemplarer.

Kritisk til kanaleneDagbladets musikkansvarlig Sven Ove Bakke mener det er oppsiktsvekkende at bandet ikke er høyere på radiolista med sin «Ambitions».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer