Her er åtte iPad-spill du bør sjekke ut

Nå begynner det å bli bra.

I dag anmelder vi et av de beste spillene som har kommet til iPad (og iPhone) til nå, «Infinity Blade».

Men det er lagt fra det eneste spillet du bør sjekke ut om du allerede har skaffet deg en iPad - eller kanskje du har en liggende på lur under treet om et par dager?

Her er sju andre spill som gjør seg svært godt på en iPad. Dette er mine favoritter akkurat nå, men det er langt flere godbiter å finne i AppStore, i alle sjangre.

Om du mangler en favoritt på lista, er det derfor bare å tipse i vei i kommentarfeltet.


«Monkey Island 2: LeChuck's Revenge»
Eventyrspill, seks kroner.
Begge de to første «Monkey Island»-spillene - blant verdens beste eventyrspill - er å finne i oppusset HD-form på iPad. Har du ikke spilt disse, har du mange timer med stor underholdning i vente. Som bonus kan du også spille med original grafikk.

«Puzzle Agent»
Pusleeventyr, seks kroner.
En rekke mystiske nissefigurer dukker opp på viskelærfabrikken, og puslespillagenten Nelson Tethers må til pers. Han må løse mysteriet ved å løse en rekke puslespill av forskjellig karakter. Sjarmbombe som kiler de små grå.

«Plants vs. Zombies HD»
Basebeskytting, 55 kroner.
Hva gjør du når zombier av alle slag angriper hjemmet ditt? Jo, planter offensive planter på plenlappen foran huset. Her må du hele tiden sørge for å ha rett plante på rett sted, og med 49 planter og 29 zombietyper er det viktig å holde tungen rett i munnen.

«Pinball HD»
Flipperspill, seks kroner.
Hvem liker vel ikke flipperspill? Det høres kanskje rart ut å skulle spille et slikt fysisk spill på en iPad, men det fungerer overraskende nok svært bra. Ballen føles «ekte», og du bruker lang tid på å mestre de tre forskjellige brettene.


«Broken Sword - The Smoking Mirror: Remastered»
Eventyr, 39 kroner.
Det gleder en gammel eventyrspiller når gamle klassikere blir hentet fram fra skapet, pusset opp - og presentert på en så bra måte som «Broken Sword»-spillene. Dette er oppfølgeren, frisk og fin, men få også med førstespillet som også er på iPad.


«Angry Birds HD»
Fysikkpusler, 29 kroner.
Det at «Angry Birds» er blitt det mest populære spillet i AppStore er ikke uten grunn. Det relativt enkle konseptet der du skal skyte forskjellige fugler mot byggekyndige pøbelgriser har vist seg å være slitesterkt og svært underholdende — også på iPad. Et must have på padden din.

«World of Goo»
Fysikkpusler, 55 kroner.
Denne indiefavoritten har endelig funnet veien til iPad, en plattform som passer spillet svært godt. Her skal du bygge tårn, broer og alt mulig rart av små guffeballer. Underholding og utfordring henger godt sammen her, hele veien ut.