Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er beviset på om Jon Snow er med i sesong seks

SPOILER: Flere medier mener de har funnet beviset i traileren.

(Dagbladet): Premieren på den sjette sesongen av HBO-serien «Game of Thrones» nærmer seg med stormskritt.

Serien er basert på flere litterære verk av forfatter George R. R. Martin, men nå er det første gang seriens handling er foran bøkenes. Derfor er fans over hele verden i ekstase, og det spekuleres i hva som kommer til å skje.

Det det er mest diskusjon rundt, er hva som skjer med karakteren Jon Snow. I sesong fems siste episode, blir han tilsynelatende drept av sine egne.

Medier som Vanity Fair, Huffington Post, Tech Insider og Refinery29 mener alle at de nå har det endelige beviset på hvorvidt han returnerer i den kommende sesongen.

Håpefullt glimt Den første fulle traileren til den kommende sesongen ble sluppet for bare få dager siden, men den har allerede rukket å bli analysert opp og ned.

Om du ikke ønsker svaret, må du stoppe og lese her.

Ikke bare viser den at norske Kristofer Hivju (skimtes 01:16 i traileren) kommer tilbake, men mange mener også at det beviser Jon Snows tilbakekomst.

På 01:17-merket i videoen, kan man nemlig skimte en langhåret mann på hest i bakgrunnen som ligner mistenkelig mye på den folkekjære karakteren. De nevnte mediene overfor har alle nærmest sagt seg sikre i at det er Snow.

Bekrefter tid på skjermen Kit Harington, som spiller Snow, har holdt kortene tett til brystet om karakterens framtid.

I et intervju med Time Out avviser Harington at han er med i den nye sesongen, men på spørsmål om han har filmet noen nye scener svarer han følgende:

ER HAN TILBAKE?: Mange mener dette beviser at Jon Snow returnerer i sjette sesong av «Game of Thrones». Foto: Skjermdump / HBO Nordic
ER HAN TILBAKE?: Mange mener dette beviser at Jon Snow returnerer i sjette sesong av «Game of Thrones». Foto: Skjermdump / HBO Nordic Vis mer

- Jeg filmet noen scener av meg selv som død. Det er noe av det beste jeg har gjort, sier skuespilleren spøkefullt.

Videre sier briten at han ikke aner hva som skjer i den nye sesongen.

- Jeg vet hvor lenge jeg er et lik, men det kan jeg ikke fortelle deg, sier han hemmelighetsfullt til Time Out.

fanblogger spekuleres det i om han kanskje spiller inn en såkalt «flashback-scene». Harington har blitt observert på settet av blant andre Daily Mail, så han dukker nok trolig opp i den kommende sesongen.

Spørsmålet er bare om han er levende, død eller noe midt i mellom.

R. R. Martins univers er alltid fylt med overraskelser, så ingenting er sikkert før første episode kommer 8. april.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media