Her er bøkene flest fikk på Valentines Day

Romantikk på boklista.

ROMANTIKK I BOKFORM: Slik er omslaget på Lisa Aisato N'jie Solbergs debutbok, som åpenbart var en populær bokgave på Valentines Day i år. Foto: GYLDENDAL
ROMANTIKK I BOKFORM: Slik er omslaget på Lisa Aisato N'jie Solbergs debutbok, som åpenbart var en populær bokgave på Valentines Day i år. Foto: GYLDENDAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Var din kjære i det gavmilde hjørnet lørdag for en uke siden? I så fall er det gode muligheter for at du ble overrasket med en av disse små gavebøkene.

Ukas bokliste viser salgsstatistikken for uke sju, som endte 15. februar.

Dagen før - 14. februar - er for lengst etablert som Valentines Day i Norge, og i bokhandlene finner du nok av gaveforslag - pent oppstilt og utstilt - i dagene før begivenheten. Det gir også utslag på boklista.

Kjærlighet er...For mens forrige ukes liste bar preg av morsdagspresanger, er det tre små bøker om kjærlighet som debuterer på lista denne uka.

Den mest populære av kjærlighetsnykommerne er boka «Til min aller kjæreste» av Pam Brown, som debuterer på 8. plass på lista for generell litteratur. Boka inneholder kjærlighetserklæringer av kjente personer som Voltaire, Ludvig Holberg og Sarah Bernhardt, samt andre ukjente, forelskede personer.

Den avdøde Knøttene-skaperen Charles M. Schulz står bak boka «Kjærlighet er å gå hånd i hånd», en sitatbok fra tegneserieuniverset til «Knøttene». Den skal ifølge bokomslaget minne oss på at kjærlighet og lykke ikke trenger å være så komplisert. Den gikk inn på 11. plass på lista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer