Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Borats ukjente familie

Etter Borat kommer «The Papdits».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I to år har tv-selskapene Fox og CBS sittet på piloten til «The Papdits» uten å vite hva de skulle gjøre med den.

Komiserien handler om en indisk familie som reiser rundt i USA, der det oppstår en rekke pinlige situasjoner når de forsøker å lære seg lokale skikker og vaner.

Høres det kjent ut? Kanskje ikke så rart, serieskaper Ant Hines har nemlig jobbet som manusforfatter på «The Ali G Show» tidligere, der han hadde spesielt ansvar for «Borat». 

Ble ikke gravlagt

For Fox, og seinere CBS, var «The Papdits» i smaleste laget. Men samtidig med at «Borat» gikk til topps på de amerikanske kinolistene, la CBS en rekke klipp fra serien ut på sine nettsider

- Responsen har vært veldig positiv. Vi ville gjerne finne en måte å få dette ut, framfor å la serien dra til stedet der døde piloter hviler, sier CBS-direktør Nancy Tellem til Variety

Beslutningen om å legge den første episoden ut på nett, ble egentlig tatt i sommer. Men CBS ville vente med å publisere episodene i et forsøk på å få mest mulig gratis PR de «Borat». 

Det har de lykkes med. CBS vil nå legge ut flere klipp på nettet, men gjør dem foreløpig bare tilgjengelig for amerikanske brukere. 

FIKK NY SJANSE: Den halvdokumentariske komiserien «The Papdits» ble for smal for amerikanerne. Men med Borats suksess fikk den indiske familien en ny sjanse på nettet.
FIKK NY SJANSE: Den halvdokumentariske komiserien «The Papdits» ble for smal for amerikanerne. Men med Borats suksess fikk den indiske familien en ny sjanse på nettet. Vis mer

Nytt liv på nettet

Dette er ikke den eneste serien CBS har valgt å streame på nett. «Smith» med Ray Liotta ble kansellert etter bare tre uker tidligere i høst, men kanalen valgte likevel å gjøre de resterende episodene tilgjengelig gratis.

Også NBC valgte å gjøre det samme med «Kidnapped».

Men uansett hvor populære «The Papdits» måtte bli på nett, er det lite trolig at serien noen gang blir vist på tv.

Klippenes popularitet har imidlertid gjort at serieskaper Ant Hines har fått mulighet til å utvikle en ny serie for CBS.

image: Her er Borats ukjente familie

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!