Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er Charlotte Thorstvedts (25) nye talent

- Jeg elsker å være kreativ.

LANG MERITTLISTE: Charlotte Thorstvedt er artist, modell, DJ og produsent. Nå viser hun verden at hun også kan male. Foto: Marianne Wie
LANG MERITTLISTE: Charlotte Thorstvedt er artist, modell, DJ og produsent. Nå viser hun verden at hun også kan male. Foto: Marianne Wie Vis mer

(Dagbladet): 25-åringen, som er DJ, modell, artist, tv-fjes, produsent og klesdesigner, kan vel ikke kalles annet enn et multitalent. Nå kan hun også legge kunstner til lista over meritter.

Søndag la Charlotte Thorstvedt ut et fotografi av et akrylmaleri hun selv har laget på bildetjenesten Instagram, med teksten «Art by Lotty».

«Lotty» er kallenavnet hennes, og akkurat nå henger bildet på veggen hjemme hos broren.

Arvet talent - Så kult at det blir lagt merke til. Nå må jeg jo nesten begynne å produsere enda fler bilder, sier Charlotte Thorstvedt til Dagbladet.

Fotballdatteren forteller at hun lenge har hatt en interesse for kunst.

- Jeg har alltid holdt på med det, helt siden jeg var liten. Også har jeg det i genene, både mor og onkel er kunstneriske, og tante Else Marie Hagen er en kjent samtidskunstner, sier hun.

Thorstvedt forteller at det er en interesse hun gjerne skulle fulgt videre.

- Jeg kunne godt tenke meg å studere noe innen kunst, og særlig visuell kunst. Men nå har jeg studert såpass lenge, så det vet jeg ikke om jeg orker. Det er foreløpig bare noe jeg driver med på egen hånd, på hobbybasis, sier hun.

Kreativ Multitalentet fullførte nylig en mastergrad i London, og er nå bosatt i Oslo. Tidligere i år debuterte artisten med albumet «Salomé», der hun både skrev og produserte alle de elleve låtene.

- Jeg elsker å være kreativ, både med musikk, maling, tegning og mote, sier Thorstvedt og legger til at hun har et indre behov for å produsere ting.

- Det er noe forløsende ved å uttrykke seg selv, og jeg er ganske hekta på den formen for terapi.  

Thorstvedt er også kjent for sin kule stilsans og har tidligere blitt kåret til Norges best kledde kvinne. Hun har vært gjestedesigner for kleskjeden Bik Bok og en av t-skjortene i kolleksjonen ble prydet av hennes egen tegning av en «vampyrkanin».

- En drøm Hun legger ikke skjul på at det kanskje vil åpne seg flere muligheter for å drive med kunst.

- Det hadde jo absolutt vært en drøm. Noe av det beste jeg vet er å sette av en hel kveld hvor man bare hører på musikk, drikker rødvin og maler eller tegner. Anbefales, sier hun.

Privat er den kreative dama sammen med Henrik Thodesen (31), kjent fra blant annet «Torsdag kveld fra Nydalen». 

MALERI: Dette bildet har Thorstvedt malt selv med akrylmaling. Foto: Charlotte Thorstvedt
MALERI: Dette bildet har Thorstvedt malt selv med akrylmaling. Foto: Charlotte Thorstvedt Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media