Her er Charlotte Thorstvedts (25) nye talent

- Jeg elsker å være kreativ.

LANG MERITTLISTE: Charlotte Thorstvedt er artist, modell, DJ og produsent. Nå viser hun verden at hun også kan male. Foto: Marianne Wie
LANG MERITTLISTE: Charlotte Thorstvedt er artist, modell, DJ og produsent. Nå viser hun verden at hun også kan male. Foto: Marianne Wie Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 25-åringen, som er DJ, modell, artist, tv-fjes, produsent og klesdesigner, kan vel ikke kalles annet enn et multitalent. Nå kan hun også legge kunstner til lista over meritter.

Søndag la Charlotte Thorstvedt ut et fotografi av et akrylmaleri hun selv har laget på bildetjenesten Instagram, med teksten «Art by Lotty».

«Lotty» er kallenavnet hennes, og akkurat nå henger bildet på veggen hjemme hos broren.

Arvet talent - Så kult at det blir lagt merke til. Nå må jeg jo nesten begynne å produsere enda fler bilder, sier Charlotte Thorstvedt til Dagbladet.

Fotballdatteren forteller at hun lenge har hatt en interesse for kunst.

- Jeg har alltid holdt på med det, helt siden jeg var liten. Også har jeg det i genene, både mor og onkel er kunstneriske, og tante Else Marie Hagen er en kjent samtidskunstner, sier hun.

Thorstvedt forteller at det er en interesse hun gjerne skulle fulgt videre.

- Jeg kunne godt tenke meg å studere noe innen kunst, og særlig visuell kunst. Men nå har jeg studert såpass lenge, så det vet jeg ikke om jeg orker. Det er foreløpig bare noe jeg driver med på egen hånd, på hobbybasis, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer