Her er Dagbladets beste bilder fra 2008

Brann, skandaler og Snåsamannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De første dagene i et nytt år er et godt tidspunkt for å se tilbake på fjoråret. Og hva er vel en bedre måte å gjøre det på, enn å ta en kikk på de beste bildene fra 2008?

Fotoavdelingen i Dagbladet har plukket ut 32 av fjorårets aller beste bilder, som også oppsummerer noen av de viktigste nyhetssakene i avisa i 2008.

Se alle bildene i bildeserien over artikkelen.

Året startet forferdelig trist med terrorangrepet på hotell Serena i Kabul, der Dagbladets journalist Carsten Thomassen ble drept. Fotoavdelingen har plukket ut to bilder som beskriver hendelsen: Da båren hans ankom Gardermoen og ble møtt av Thomassens samboer og to små døtre, og bisettelsen i en fullsatt Vestre Aker Kirke.

Årskavalkaden forteller om flere andre triste hendelser. Som da Kjell Kristian Rike døde i mai, og etterlot kollegene Arne Scheie og Jon Herwig Carlsen litt fattigere. Eller bildet av da faren til drepte Watan Faramarzi ankommer drapsåstedet på Rykkin.

Bildet av stedet der Ole Thomas (20), Camilla Kristine (18) og Martine Elise (16) omkom i bilulykken ved Kongsgården på Bygdøy 3. mai, og av minnestunden for de sju personene som omkom i brannen i Drammen, tilhører også denne kategorien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer