<strong>CELEBER BORDSETTING:</strong> Her spiller TV 2 inn «En vakker dag med Bjørn Eidsvåg» med Jens Stoltenberg, Steinar Sagen og Herborg Kråkevik. Foto: Statsministerens kontor
CELEBER BORDSETTING: Her spiller TV 2 inn «En vakker dag med Bjørn Eidsvåg» med Jens Stoltenberg, Steinar Sagen og Herborg Kråkevik. Foto: Statsministerens kontor Vis mer

Her er dagens mest celebre bordsetting

Bjørn Eidsvåg inviterte Jens Stoltenberg, Steinar Sagen og Herborg Kråkevik hjem til hagen sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sommer debuterer Bjørn Eidsvåg som programleder i «En vakker dag med Bjørn Eidsvåg» på TV 2.

Over åtte programmer inviterer han celebre gjester hjem til seg selv for å snakke om et bestemt tema.

Ikke journalist I kveld startet opptakene, med statsminister Jens Stoltenberg, humorist Steinar Sagen og musiker Herborg Kråkevik som gjester hjemme hos Eidsvåg.

- Statsministeren synes det var veldig hyggelig å være gjest i hagen hos Bjørn Eidsvåg. Han hadde fine samtaler sammen med Steinar Sagen, Herborg Kråkevik og Eidsvåg sjøl - alle personer som statsministeren setter stor pris på, sier Arvid Samland, kommunikasjonsrådgiver ved Statsministerens kontor, til Dagbladet.
Da det ble klart at Bjørn Eidsvåg skulle få sitt eget tv-program, uttalte han følgende til TV 2:

- Jeg skal være vert og ikke journalist, jeg skal på sett og vis lede en forhåpentligvis god samtale, og jeg skal selv delta i den.

Skavlan-redaksjonen Premiéren for det nye programmet er satt til lørdag 9. juli. Og det er ikke hvem som helst den kjære musikeren har i ryggen når han debuterer som programleder.

«En vakker dag med Bjørn Eidsvåg» er laget av Fredrik Skavlans produksjonsselskap Monkberry og består den samme redaksjonen som lager «Skavlan» for NRK.

- Jeg har lyst å lage et program hvor gjestene i en hyggelig ramme konsentrerer seg om et tema som er spennende og allment og at gjestene vet en del om det vi skal snakke om. I tillegg har jeg lyst til å presentere en artistkollega, da jeg tror det kan bli litt annerledes enn når en journalist gjør det, sier Eidsvåg til TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer