Du leser nå Dagbladet Pluss

Her er danseproffenes private liv

Dette jobber «Skal vi danse»-proffene med utenfor parketten.

BILSELGER: Egor Filipenko har danset på TV 2 i flere sesonger, og også vunnet programmet sammen med musiker Hanne Sørvaag. Siden 2011 har han jobbet som optikerassistent hos Krogh Optikk, men om kort tid bytter han jobb, og starter som bilselger hos Møller Bil Romerike. Foto: NINA HANSEN
BILSELGER: Egor Filipenko har danset på TV 2 i flere sesonger, og også vunnet programmet sammen med musiker Hanne Sørvaag. Siden 2011 har han jobbet som optikerassistent hos Krogh Optikk, men om kort tid bytter han jobb, og starter som bilselger hos Møller Bil Romerike. Foto: NINA HANSENVis mer

(Dagbladet): I kveld er det klart for nok en runde i «Skal vi danse» på TV 2, og fem par skal kjempe om de fire videre plassene. Egor Filipenko er en av dem, som denne sesongen danser med musiker Agnete Johnsen.

Men det kanskje mange ikke vet, er at Egor - og de fleste andre proffdanserne i programmet - har andre og ganske annerledes jobber ved siden av.

Siden 2011 har han jobbet som optikerassistent og solbrilleansvarlig hos Krogh Optikk Majorstua, og om kort tid starter han i ny jobb som bilselger hos Møller Romerike.

- Jeg liker salgsbransjen godt. Jeg trives med å treffe nye mennesker, og har et godt håndlag med folk. Jeg er vant til å undervise veldig forskjellige mennesker i dans, og den erfaringen er viktig å ha med seg når jeg skal drive med salg, sier Filipenko til Dagbladet.

- Perfekt kombinasjon

Han har alltid har vært over gjennomsnittet glad i biler og elsket dans.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.