Her er danseproffenes private liv

Dette jobber «Skal vi danse»-proffene med utenfor parketten.

BILSELGER: Egor Filipenko har danset på TV 2 i flere sesonger, og også vunnet programmet sammen med musiker Hanne Sørvaag. Siden 2011 har han jobbet som optikerassistent hos Krogh Optikk, men om kort tid bytter han jobb, og starter som bilselger hos Møller Bil Romerike. Foto: NINA HANSEN
BILSELGER: Egor Filipenko har danset på TV 2 i flere sesonger, og også vunnet programmet sammen med musiker Hanne Sørvaag. Siden 2011 har han jobbet som optikerassistent hos Krogh Optikk, men om kort tid bytter han jobb, og starter som bilselger hos Møller Bil Romerike. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld er det klart for nok en runde i «Skal vi danse» på TV 2, og fem par skal kjempe om de fire videre plassene. Egor Filipenko er en av dem, som denne sesongen danser med musiker Agnete Johnsen.

Men det kanskje mange ikke vet, er at Egor - og de fleste andre proffdanserne i programmet - har andre og ganske annerledes jobber ved siden av.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer