Her er de beste maidiktene

... og Agate (18) er blant seks kresent utvalgte finalister.

UTVALGT: Agate Øksendal Kaupang er i månedsfinalen med sitt maidikt Da den siste gjesten har gått. Foto: Amalie Øksendal
UTVALGT: Agate Øksendal Kaupang er i månedsfinalen med sitt maidikt Da den siste gjesten har gått. Foto: Amalie Øksendal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diktjuryen har i dag lest, diskutert og begeistret seg fram til seks maifinalister. Gratulerer til alle utvalgte poeter! Først kommer tre dikt fra Skolekammeret, som er Dagbladet diktforum for skoleelever til og med videregående skole, dernest følger tre fra Diktkammeret, som er åpent for alle, uansett alder.

Alle skolekammerpoeter som nå har sin siste vår på videregående skole, er forresten velkomne til å delta til og med juli måned. Deretter håper vi dere fortsetter i Diktkammeret — velkomne skal dere være!

God lesning, god vår og god sommer!

Tidløst

I framtiden skal jeg være på fornavn med alle menneskene på jorda. Jeg ser i bakken når jeg spaserer i gatene, men i framtiden skal jeg smile til alle jeg går forbi.

Vi er prototyper på en skapning som i framtiden kommer til å viske ut halve ordboka. Steget etter mennesket i evolusjonen er en plante. Jo mer

jeg tenker, jo lengre er jeg fra nirvana. Vi er de eneste som får leve i presens, og vi vil alle bli gjenfødt av tidsmaskiner.

san lorenzo

livbåter

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer