Her er de beste spillvåpnene!

Har du noen bedre?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er ikke få spill som har inneholdt knalltøffe våpen gjennom tidene. Når vi nå prøver å plukke ut ti av det tøffeste, er det en vanskelig oppgave - for hvert våpen vi tok med på lista, måtte vi forkaste ti andre.

Nå har vi i hvert fall gjort et forsøk på å samle sammen ti av de artigste våpnene vi har vært borti. Kjenner du til flere? Fortell om dem i kommentarfeltet nederst!

BFG-9000 – «Doom»-serien (Pc, og mange andre) Få spillvåpen er mer kjent enn BFG9000 – som etter sigende står for det temmelig dekkende navnet Big Fuckin’ Gun (det er uansett mye tøffere enn Big Force Gun). Mer slagkraft skulle du lete lenge etter når de pikselerte beistene i «Doom» skulle ryddes av veien. De fleste skytespill har senere lansert sine egne versjoner av BFG9000, men ingen kan måle seg med den dødbringende, plasmaslyngende originalen.

Hand of God  – «Rise of the Triad» (Pc)

Det magiske balltreet (Excalibat) og angrepsbikkja (Dog Mode) i «RotT» var gjeve saker, men i ren overdrivelse var det ingenting som slo God Mode, en tilstand hvor spilleren var immun mot all skade og ved hjelp av «The Hand of God» kunne drepe enhver fiende i rommet med ett skudd uten å sikte. Ingen kraftigere, ingen morsommere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer