«Love Actually»- oppfølgeren

Her er de første bildene fra «Love Actually»-oppfølgeren

Nå er Sam og Joanna blitt voksne. 

MØTES IGJEN: Sam (Thomas Brodie-Sangster) og Daniel (Liam Neeson) møtes igjen som far og sønn i oppfølgeren til «Love Actually». Foto: Scanpix 
MØTES IGJEN: Sam (Thomas Brodie-Sangster) og Daniel (Liam Neeson) møtes igjen som far og sønn i oppfølgeren til «Love Actually». Foto: Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Siden «Love Actually» rullet over kinolerretet i 2003 har den for mange blitt en fast juletradisjon, og fått en stor fanskare. Fansen har lenge spekulert i hva som skjedde med de ulike karakterene og deres kjærlighetsliv.

Ut fra bildene som nå er kommet fra innspillingen å dømme kan det se i hvert fall se ut som om noen av parene fra filmen fortsatt holder sammen.

I den 14 år gamle filmen er 12 år gamle Sam, spilt av Thomas Brodie-Sangster, stormende forelsket i Joanna, spilt av Olivia Rose Olson. I filmen flytter Joanna til USA sammen med moren sin.

De ferske bildene fra settet viser de to, sammen med Liam Neeson, som spilte Daniel, Sams stefar og enkemann etter Sams nylig avdøde mor.

Ung forelskelse

I «Love Actually» utspiller en av scenene seg på en benk i London. Sam forteller Daniel for første gang at han er forelsket i Joanna som han går på skole sammen med.

I den kommende oppfølgeren møtes disse to igjen ved en benk i bybildet. Denne gangen er også en voksen Joanna med.

Overfor BBC bekreftet regissør Richard Curtis tidligere denne uka at det vil komme en ti minutter lang oppfølgerfilm med mange av de opprinnelige skuespillerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer