Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Skam» sesong 4:

Her er de første bildene fra «Skam» sesong 4

Se det første klippet fra innspillinga her. 

INNSPILLING: «Skam» spilte inn scener til sesong 4 på Hasle T-banestasjon i Oslo onsdag kveld. Video: Jonas Pettersen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I kveld, 15. mars, spilte «Skam» inn scener til sin fjerde sesong, på T-banestoppet Hasle i Oslo.

Dagbladet kan nå gi deg det aller første klippet fra innspillinga i videoen øverst i saken.

NRK har gjort braksuksess med ungdomsserien siden den første sesongen rullet i gang i 2015, og det har lenge vært store spekulasjoner rundt hvem som blir den neste hovedpersonen i «Skam».

Etter Dagbladets avstemning i desember, ble det klart at det er Iman Meskini, Sana, som flest fans ønsker at «Skam» skal følge nærmest i sesong fire, med 24 prosent av stemmene.

Om bildene og videoklippet fra kveldens innspilling avslører den neste hovedpersonen eller ei, kan man bare spekulere i.

Til stede på innspillingssettet var hele jentegjengen, bestående av Josefine Frida Pettersen (Noora), Lisa Teige (Eva), Ina Svenningdal (Chris), Iman Meskini (Sana), og Ulrikke Falck (Vilde).

Foto: Mathilde Lea / Dagbladet
Foto: Mathilde Lea / Dagbladet Vis mer

På plass i scenen var også en guttegjeng, som på et tidspunkt under innspillinga overrakte en haug med ballonger til «Skam»-jentene.

Vil ikke røpe noe
NRK holder som vanlig «Skam»-kortene tett til brystet, og vil ikke røpe noe om hva som kommer når Dagbladet ringer onsdag kveld.

Foto: Jonas Pettersen / Dagbladet 
Foto: Jonas Pettersen / Dagbladet  Vis mer

- Vi kommer ikke til å si noe om når det starter, men håper og tror at fansen følger med og gleder seg, sier en svært ordknapp Andreas Blaauw-Hval, presseansvarlig i NRK, til Dagbladet.

Tidligere i år fikk et Instagram-bilde lagt ut av Ulrikke Falch, som spiller karakteren Vilde, spekulasjonene til å eksplodere. Fansen trodde hun hadde avslørt seg selv som seriens neste hovedperson. Dette avviste hun da.

Internasjonal suksess

Foto: Mathilde Lea / Dagbladet
Foto: Mathilde Lea / Dagbladet Vis mer

Det er ikke bare norske tv-tittere som har lagt sin elsk på «Skam» og de intrigene serien byr på. Nylig gikk «Skam»-paret fra tredje sesong, Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Even (Henrik Holm), til topps i E! Onlines kåring over årets TV-par.

Foto: Jonas Pettersen / Dagbladet 
Foto: Jonas Pettersen / Dagbladet  Vis mer

Gutta danket dermed ut «Shadowhunters»' Magnus og Alec i siste runde med 55 prosent av stemmene, etter å ha tatt seg videre fra forrige ukes avstemming.

E! Online beskriver Isak og Even som en «uventet kraftpakke», og spådde at de kunne stikke av med seieren etter å ha danket ut flere favoritter tidligere i konkurransen.

Romansen mellom Isak og Even utgjorde kjernen i tredje sesong av NRK-suksessen, som kom ut før jul.

Dagbladets TV-anmelder Christopher Pahle var full av lovord om sesongen, som han fulgte episode for episode i sine ukentlige recaps. Les dem her.

Foto: Mathilde Lea / Dagbladet
Foto: Mathilde Lea / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling