«Skam» sesong 4:

Her er de første bildene fra «Skam» sesong 4

Se det første klippet fra innspillinga her. 

INNSPILLING: «Skam» spilte inn scener til sesong 4 på Hasle T-banestasjon i Oslo onsdag kveld. Video: Jonas Pettersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld, 15. mars, spilte «Skam» inn scener til sin fjerde sesong, på T-banestoppet Hasle i Oslo.

Dagbladet kan nå gi deg det aller første klippet fra innspillinga i videoen øverst i saken.

NRK har gjort braksuksess med ungdomsserien siden den første sesongen rullet i gang i 2015, og det har lenge vært store spekulasjoner rundt hvem som blir den neste hovedpersonen i «Skam».

Etter Dagbladets avstemning i desember, ble det klart at det er Iman Meskini, Sana, som flest fans ønsker at «Skam» skal følge nærmest i sesong fire, med 24 prosent av stemmene.

Om bildene og videoklippet fra kveldens innspilling avslører den neste hovedpersonen eller ei, kan man bare spekulere i.

Til stede på innspillingssettet var hele jentegjengen, bestående av Josefine Frida Pettersen (Noora), Lisa Teige (Eva), Ina Svenningdal (Chris), Iman Meskini (Sana), og Ulrikke Falck (Vilde).

På plass i scenen var også en guttegjeng, som på et tidspunkt under innspillinga overrakte en haug med ballonger til «Skam»-jentene.

Vil ikke røpe noeNRK holder som vanlig «Skam»-kortene tett til brystet, og vil ikke røpe noe om hva som kommer når Dagbladet ringer onsdag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer