Her er de nominerte til årets P3 Gull

OnklP kan stikke av med to priser.

NOMINERT: Rapperen OnklP har markert seg i musikk-Norge det siste året. Nå er han nominert til to P3 Gull-priser. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NOMINERT: Rapperen OnklP har markert seg i musikk-Norge det siste året. Nå er han nominert til to P3 Gull-priser. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Siste helga i november er det igjen klart for den musikalske prisutdelinga P3 Gull.

Utdelinga, som er radiokanalen P3s egen musikkpris, ble arrangert for første gang i fjor, der Karpe Diem stakk av med den gjeveste P3-prisen.

Nå er de nominerte for historiens andre P3 Gull klare.

To av tre Kategoriene prisene skal deles ut i er årets nykommer, årets live og årets låt, i tillegg til den største av dem alle, nemlig P3-prisen. Sistnevnte har ingen nominerte, men velges i samarbeid med en jury og publikum.

Storfavoritten OnklP, som har gjort stor suksess det siste året i samarbeid med De Fjerne Slektningene, er nominert i to av tre kategorier.

Under årets nykommer finner vi blant andre superstjerna Kygo, hvis egentlige navn er Kyrre Gørvell-Dahll, som allerede har gjort seg kjent langt utenfor landegrensene med sine remikser.

Kjente musikknavn som Kaveh, Gabrielle og Highasakite viser også at de har markert seg i år, og kan alle stikke av med en pris 29. november.

Live Nelvik, som sørget for at fjorårets show ble husket da hun kastet klærne under en Miley-parodi, skal lede utdelinga også i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer