Her er de nye harry-heltene

MOSS (Dagbladet): Rydd vei for Norges nye jalla-band. Torgeir & Kjendisene er gruppa som setter Bygde-Norge på huet, og som får D.D.E. til å framstå som intellektuelle. Nå sikter den harry mossegjengen mot listetoppene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er tid for ukultur og en kveld i fri dressur legger hjernene på hylla og lar fylla få ha skylda vi er på guttetur

Slik låter det når Torgeir & Kjendisene storlanseres av Norske Gram. Plata heter «Rått party», og låta heter «Liter på liter». Ingen skal påstå at det er stor kunst, det gjør ikke Torgeir & co heller, men gruppa går med liv og lyst inn i oppgaven som folkeunderholdere. 150 konserter spiller de i året, til stadig større jubel fra et skålende og skrålende publikum på puber og festlokaler landet rundt.

- Finkultur har aldri vært vår stil, men du verden så moro folk har det når vi spiller, fastslår bandleder Torgeir Hansen (36).

Elektriker

Det flyter gjerne liter på liter det flyter gjerne liter på liter det flyter gjerne liter på liter vi skal ut på by'n ja når vi skal ut på by'n

Norske Gram mener alvor når de i neste uke lanserer Torgeir & Kjendisene via en gedigen tv-kampanje. Selskapet som har tjent seg styrtrike på D.D.E., ser en ny storselger i showbandet fra Moss. Hittil har gruppa nøyd seg med å være live-kjendiser. Salget av cd-troikaen «Publiv» (1994), «Uteliv» (1995) og «I live» (1996) har ikke stått i stil med den enorme turnésuksessen bandet har opplevd. Men med nytt selskap og ny, rått fengende plate tyder alt på at vinden skal blåse Torgeir & cos vei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer