Her er de nye Netflix-seriene

Meksikanske vampyrer, kanadiske småkriminelle.

(Filtermagasin.no): Nok en gang har de mystiske algoritmene som styrer alle forretningsavgjørelsene til Netflix talt, og denne gangen var resultatet tydeligvis følgende:

- Hepp! Folk vil ha mer «Trailer Park Boys»!

Ifølge The Hollywood Reporter skal den kanadiske komiserien gjenopplives med to nye sesonger på Netflix, og de ti første episodene dukker opp senere i år.

Litt sånn som streamingtjenesten allerede har gjort med «Arrested Development», altså.

I tillegg er tre spesialepisoder planlagt, sammen med to filmer som vil streame etter at er vist på kino.

Utskudd
For de uinnvidde er «Trailer Park Boys» en særdeles festlig mockumentary-serie som følger tre småkriminelle utskudd ved navn Ricky, Julian og Bubbles gjennom en rekke merkelige eventyr i trailerparken hvor de bor.

Serien er forøvrig eid av de tre hovedrolleinnehaverne Robb Wells, John Paul Tremblay og Mike Smith, som kjøpte rettighetene i fjor og startet nettstedet Swearnet.

Selve serien har hatt pause siden slutten av sjuende sesong for sju år siden, men via filmer, en teaterforestilling og diverse gjesteopptredener.

Vampyrserie
Samtidig melder Netflix i en pressemelding i dag at de også inngått et distribusjonssamarbeid med regissør Robert Rodriguez' fjernsynsnettverk El Rey om en ny TV-serie basert på Rodriguez-filmen «From Dusk Till Dawn».

Rodriguez er særdeles dreven på å skape mye film for lite penger, han solgte tross alt kroppen til vitenskapen for å finansiere debuten.

Likevel,  da den første traileren for tv-serien dukka opp tidligere i år var det vanskelig å ikke føle at det hele så litt billig ut.

Den andre traileren ga et litt bedre inntrykk, men det ser fortsatt ikke ut til at den nye utgaven av Gecko-brødrene ikke vil nå sjarmparet Clooney/Tarantino til sålene engang.

Fortellingen i serien følger samme kurve som filmen, men strekkes ut over ti episoder.

I USA har episodene premiere på El Rey hver tirsdag, før episoder blir tilgjengelige på Netflix i Europa og Canada innen 24 timer etter det.