Her er de nye storseriene fra HBO

Skifter ut flere gamle flaggskip.

NYINNSPILLING: HBO har to nyinnspillinger av engelske serier på gang - dette bildet er fra britiske «Utopia», som David Fincher etter planen skal gjenskape i amerikansk drakt. FOTO: CHANNEL 4
NYINNSPILLING: HBO har to nyinnspillinger av engelske serier på gang - dette bildet er fra britiske «Utopia», som David Fincher etter planen skal gjenskape i amerikansk drakt. FOTO: CHANNEL 4 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): «True Blood» sølte sin siste bloddråpe i sommer, og i høst er det slutt for både «Boardwalk Empire» og «The Newsroom». Det begynner med andre ord å tynne seg noe ut i HBOs rekke av serier.

Riktignok vet vi at «Game of Thrones» returnerer til neste år, det samme regner vi med at serier som «Veep», «True Detective», «The Leftovers», «Silicon Valley» og «Girls» gjør.

Men likevel er det ledig plass for minst et par nye dramasatsinger og/eller komiserier til neste år og i 2016. Hvilke kan dette bli?

HBO har til enhver tid flere titalls prosjekter under utvikling, og det kan være vanskelig å få oversikt over hvor langt de er kommet i prosessen. Som regel skal konseptet finpusses, ofte i en årrekke - deretter skal det gjerne spilles inn en pilot, før ledelsen eventuelt bestiller en hel sesong.

Men noen har allerede fått grønt lys, og andre er veldig nære. Her er noen av dem:

Westworld «Westworld» er en nyinnspilling av kultfilmen om morderrobotcowboyer fra 1973, skrevet av «Jurassic Park»-forfatter Michael Crichton og med JJ Abrams og Jonathan Nolan med på produsentsiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer