SAMMEN IGJEN: SAMMEN IGJEN: De fire gitarglade gutta, som av noen er blitt kalt «De nye gitarkameratene» synger sammen igjen. Video: Facebook / Lind, Nilsen, Fuentes, HolmVis merVis merVis mer Vis mer Vis mer

«De nye gitarkameratene»

Her er de sammen igjen

Gjensynsglede for «De nye gitarkameratene».

Noen har kalt dem «De nye gitarkameratene» , selv kaller de seg Lind, Nilsen, Fuentes, Holm. Det er ti år siden de sist var på veien, og nå har de fire lagt ut en video på Facebook der de igjen er samlet for å synge sammen.

«2019 blir gøy!»

I den tolv minutter lange videosnutten sitter først Espen Lind alene i en bil, før Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm kommer inn, en etter en.

De fire tråler seg gjennom gamle klassikere fra sitt eget materiale, og mimrer tilbake til da de holdt konsert i Oslo Spektrum. Til slutt stemmer de alle sammen i med låten «Hallelujah», som de gjorde stor suksess med i 2006.

- Det hadde vært gøy å gjort noe igjen, sier Kurt Nilsen mot slutten av videoen.

- Det hadde jo det, sier Askil Holm, og Fuentes nikker bekreftende.

Den eneste teksten som følger videoen er setningen: «2019 blir gøy!».

SAMMEN IGJEN: «De nye gitarkameratene» er sammen igjen, og manager Jan Fredrik Karlsen bekrefter at «noe er på vei». Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: «De nye gitarkameratene» er sammen igjen, og manager Jan Fredrik Karlsen bekrefter at «noe er på vei». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Gjensynsglede

Bandet har gitt ut to album sammen, «Hallelujah Live» og «Hallelujah Live - Volume 2». I år er det nøyaktig ti år siden det andre albumet kom ut.

- De er i hvert fall blitt gjenforent på den bilturen. Og de er på veien, så et eller annet skjer, sier manager Jan Fredrik Karlsen til Dagbladet.

Han forteller at «noe kommer til å skje», men holder kortene tett til brystet om hva vi kan vente oss fra de fire gitarglade gutta i året som kommer.

- Det er i hvert fall masse gjensynsglede. Energien i bilen viser at det kan bli veldig mye gøy i 2019, sier han.