Her er de uidentifiserte ofrene

Politiet offentliggjorde i dag signalementene av de fire omkomne som ennå ikke er identifisert. En eller flere av de fire uidentifiserte mennene kan være norske.

Åtte omkom i folkemassen som ble presset mot scnenen da den amerikanske grønsj-gruppa Pearl Jam spilte på Roskilde-festivalen i går kveld. Fire av de omkomne er nå identifisert som en 17 år gammel gutt fra Varde i Danmark, en 26-åring fra Hamburg, en 23 år gammel nederlender og en 22 år gammel svenske.

Danske politi har hatt store vansker med identifiseringen. Mennene skal ikke ha hatt legitimasjon på seg under konserten. Verken navn eller nasjonalitet er offentliggjort på fire av de omkomne. Men senere på dagen offentliggjorde politiet også beskrivelsene av de fire som ennå ikke er identifisert.

De fire beskrives av politiet som følger:

A: Mann, omtrent 23 år gammel.

Cirka 185 cm høy og veier omkring 80 kilo. Han har middels kroppsbygning og har blondt hår og blå øyne. Offeret har tatovering med kinesiske tegn på venstre skulder ned mot venstre overarm. Han var iført en grønn T-skjorte med påskriften 'Pearl Jam' på brystet og '100 prosent Water' på ryggen, hvite underbukser av merket Calvin Klein, grå/grønne skinnbukser, sort belte og svarte strømper.

B: Mann, omkring 27 år gammel.

Cirka 180 cm høy og veier nær 95 kilo. Han er kraftig bygd og blond. Han var iført en svart genser av merket Fila, svarte bukser med hvite glidelåser i lommene.

C: Mann, ca. 25 år gammel.

Blondt hår og blå øyne. Han hadde på seg en grå hettegenser, blå dongeribukser, svart skinnjakke og sko av merket Converse. Han hadde med seg et fotoapparat.

D: Mann, ca. 25 år gammel.

Glatt, rødbrunt hår og brune øyne. Middels kroppsbygning, 185 cm høy, 86 kilo. På seg hadde han en gul t-skjorte påtrykt Pripps Blå, blå skjorte og sort polotrøye med påskriften 'Reddens IF' på venstre bryst. Han var iført dongeribokser og en Adidas jakke med Oasis skrevet på ryggen.