Her er den nye «Annie»

Jay Z bak nyinnspilling. SE TRAILER

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Det kommer en dag i januar 2015, når en nyversjon av musikalen «Annie» blir satt opp på norske kinoer — takket være produsentene Jay Z og Will Smith.

I utgangspunktet finnes det grunner til å se fram til denne, selv om man ikke har barn i rett alder.

Jenta med det umulige fornavnet, Quvenzhané Wallis, var jo kjempesøt i «Beasts of the Southern Wild», og får sin første store studiojobb her.

Regissør Will Gluck har tidligere laget den meget solide tenåringsfilmen «Easy-A», og i tillegg dukker selveste Bobby Cannavale opp som milliardærpolitiker Benjamin Stacks? (Jamie Foxx) kampanjerådgiver.

Ifølge The Hollywood Reporter har musikalens skaper Martin Charnin hata begge de tidligere filmatiseringene, både Columbia-versjonen fra 1982 og 1999-versjonen fra Disney.

- Vi var dumme nok til å si fra oss retten til å ha et ord med i laget på filmen fra 1982. Pengesummen var enorm, så det var min egen egoisme som tillot det.

Charnin er mer optimistisk for denne utgaven, fordi Jay Z (som tidligere fikk en megahit ved å sample «Hard-Knock Life») er involvert.

- Jay Z fant noe i en sangtekst og brukte den om sitt eget liv, det var helt vidunderlig.

«Annie» har foreløpig premieredato 30. januar til neste år i Norge, mens den settes opp som julefilm i USA.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer