Her er den nye «Annie»

Jay Z bak nyinnspilling. SE TRAILER

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Det kommer en dag i januar 2015, når en nyversjon av musikalen «Annie» blir satt opp på norske kinoer — takket være produsentene Jay Z og Will Smith.

I utgangspunktet finnes det grunner til å se fram til denne, selv om man ikke har barn i rett alder.

Jenta med det umulige fornavnet, Quvenzhané Wallis, var jo kjempesøt i «Beasts of the Southern Wild», og får sin første store studiojobb her.

Regissør Will Gluck har tidligere laget den meget solide tenåringsfilmen «Easy-A», og i tillegg dukker selveste Bobby Cannavale opp som milliardærpolitiker Benjamin Stacks? (Jamie Foxx) kampanjerådgiver.

Ifølge The Hollywood Reporter har musikalens skaper Martin Charnin hata begge de tidligere filmatiseringene, både Columbia-versjonen fra 1982 og 1999-versjonen fra Disney.- Vi var dumme nok til å si fra oss retten til å ha et ord med i laget på filmen fra 1982. Pengesummen var enorm, så det var min egen egoisme som tillot det.

Charnin er mer optimistisk for denne utgaven, fordi Jay Z (som tidligere fikk en megahit ved å sample «Hard-Knock Life») er involvert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer