Her er den nye BlackSheeps-låta

Følger opp «Oro Jaska Beana» med oppfordring om å komme ut av skapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LÅT: Den smule kontrovers som ble forsøkt pisket opp i det NRK skal ha vurdert teksten til «Edwin» som litt på kanten, bør herved legges helt død. Når Alle Norske Barns Eget Favorittband følger opp sin monsterhit «Oro Jaska Beana» med en temalåt om å komme ut av skapet, så er det vel snarere utrolig viktig at de får beste sendetid og lørdagspizzasegmentets oppmerksomhet når de gjør det.

«Hør på meg Edwin, kom ut av skapet nå, vær så snill Edwin, det er ikke farlig mer nå» er klar tale til kidsa — og de voksne også, for så vidt, på Grønland i Oslo, på Sørlandet og alle andre steder. Så kan Kringkastingsrådet leke med de sinte kristenorganisasjonene etterpå.

Målt som låt, og ikke minst som oppfølger til en av de siste åras aller største norske hits, er dette effektivt og hederlig singlehåndverk. Det rå punkrockanslaget fra «Oro Jaska Beana» er lettet opp noe, med et fartsfylt og sprettent poppunkuttrykk med en ettersmak av tutti-frutti som resultat. Hektende riff, vokalist Agnete Johnsen langt fram i lydbildet og en serie enkle, slående scener fra en ung gutts fascinasjon for mammas klesskap danner tre minutter med løssluppen musikalsk feelgood.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer