Her er den nye Star Wars-traileren

De første bildene fra den etterlengtede filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ørken! En livredd stormtrooper! En rullende robot! Et lyssverd med tre stråler! Lavtflyvende X-winger! MILLENNIUM FALCON!

En og annen «Jurassic Park»-fan vil kanskje være uenig, men det er ingen stor overdrivelse å kalle dette årets mest imøtesette 88 sekunder audiovisuelt materiale.

To år etter at skaperen George Lucas ga slipp på sitt «Star Wars»-univers, ni år etter forrige film og 37 år etter den aller første filmen om Luke Skywalker og Opprørsalliansens kamp mot Darth Vader og det galaktiske imperiet har Lucasfilm og Disney i dag sluppet den første traileren for det som blir film nummer sju og kommer i 2015.

Det er J.J. Abrams som regisserer filmen, som har fått tittelen «The Force Awakens». Svært lite er kjent om handlinga, og det eneste som er lekket fra settet så langt er korte filmsnutter der regissøren forteller om filmcrewets samarbeid med UNICEF.

At Han Solos ikoniske tusenårsfalk er med i filmen, ble kjent da en droneflyger fanget disse bildene fra settet i England.

Det er også kjent at sentrale skuespillerne fra den originale trilogien (1977-1983) gjentar sine roller i eldre utgave. Mark Hamill spiller Luke Skywalker, Carrie Fisher er Prinsesse Leia og Harrison Ford er Han Solo. Også skuespillerne bak Chewbacca og C3PO står på rollelista. Ingen av dem er å se i traileren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer