Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er den nye «Tabloid»-programlederen

Jan Øyvind Helgesen tar over.

(Dagbladet.no): Jan Øyvind Helgensen - kanskje mest kjent som programleder på TV 2s «God Morgen Norge» tar over stafettpinnen når Pål T. Jørgensen slutter i Tabloid.

Det melder kanalen i en pressemelding.

- Jan Øyvind er en av TV 2s mest erfarne og kunnskapsrike journalister. Jeg er overbevist om at han vil bli en god programleder i «Tabloid». Han har mer enn de fleste dokumentert at han evner å snakke med alle typer folk. Han har en kolossal og bred erfaring, ikke minst fra politisk journalistikk, noe som er en viktig forutsetning i et program som «Tabloid», sier nyhetsdirektør Kjell Øvre Helland.

Helgensen har vært i kanalen siden starten, og har jobbet i «God Morgen Norge» de siste sju årene.

Pål T. Jørgensen, som slutter i «Tabloid» 1. juni, går over til sin gamle jobb som nyhetsanker.

FÅR NY JOBB: Jan Øyvind Helgesen tar over «Tabloid». FOTO: TV 2
FÅR NY JOBB: Jan Øyvind Helgesen tar over «Tabloid». FOTO: TV 2 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling