Johnny Depp

Her er Depp i Oslo

Dagbladet møtte Johnny Depp under hans norgesbesøk.

STJERNBESØK: Superstjerna Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet utenfor Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var en smilende Johnny Depp som møtte Dagbladet utenfor Grand Hotel i Oslo fredag. Dagbladet var de eneste som møtte ham, og skuespilleren og artisten tok seg tid til en prat med avisens utsendte.

- Hyggelig å møte dere, sier en smilende Depp, før han håndhilser på reporterne.

Depp ankom Norge tirsdag ettermiddag, og skulle i utgangspunktet spille konsert på Sentrum Scene, sammen med gitarlegende Jeff Beck, fredag.

Konserten ble imidlertid utsatt, grunnet coronasmitte blant et av bandmedlemmene. Ut i fra det Dagbladet erfarer, er det verken Depp eller Beck som er smittet. Begge steg om bord i nightliner-bussen uten munnbind.

- Ventet på å spille

Depp forteller at han er skuffet over at det ikke ble noen konsert i denne omgang:

- Dessverre fikk vi ikke spilt konserten, men vi kommer tilbake om et par uker, sier Depp til Dagbladet.

- Jeg har stort sett bare ventet på å spille. Vi kom oss ikke ut stort, sier han.

VIDERE: Etter det Dagbladet kjenner til skal Depp videre til Sverige, før han returnerer til Norge Foto: Runa Leinan / Dagbladet
VIDERE: Etter det Dagbladet kjenner til skal Depp videre til Sverige, før han returnerer til Norge Foto: Runa Leinan / Dagbladet Vis mer

I dagene siden stjerna ankom Oslo har han vært lite observert, og har formodentlig stort sett oppholdt seg på Grand Hotel, hvor han har bodd under oppholdet.

- Hva har du gjort?

- Jeg har ikke gjort så mye. Bare ventet på å spille.

Depp har ikke vært på Tons Of Rock. Og var heller ikke ute i båt og nøt finværet.

- Men vennen min gjorde det da, legger han til før han blir eskortert inn i bussen.

Det vites ikke hvem denne «vennen» er, men kanskje Jeff Beck tok en tur på sjøen.

Frokost på Grand

Depp skal tidligere i dag ha spiste frokost på Grand Hotel i Oslo. Etter det Dagbladet kjenner til skal Depp videre til Stockholm fredag i privatfly.

Etter planen returnerer Depp, Beck og resten av bandet for å spille to konserter i Oslo 2. juli, før de tar turen videre til Koengen i Bergen.

Depp er for tiden en av verdens mest omtalte personer, etter at han saksøkte eks-kona Amber Heard for æreskrenkelser. 59-åringen fikk medhold på samtlige punkter, og Heard ble dømt til å betale eks-mannen 10 millioner dollar i erstatning.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer