Her er det første bildet av Jared Leto som «The Joker»

Skal tolke den legendariske karakteren i «Suicide Squad».

SKRIK: Jared Leto skal tolke DC Comics-karakteren The Joker i den neste filmen om tegneserieuniverset. Foto: David Ayer / Twitter
SKRIK: Jared Leto skal tolke DC Comics-karakteren The Joker i den neste filmen om tegneserieuniverset. Foto: David Ayer / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I den kommende superheltfilmen «Suicide Squad», basert på DC Comics' tegneserieunivers, må de største serieskurkene ufrivillig gå sammen for å redde verden.

Blant dem, den iskalde og kyniske figuren «The Joker».

Det er 75 år siden den legendariske DC-karakteren først dukket opp i tegneseriene, og i dag ble det første offisielle bildet av den nyeste utgaven sluppet.

Høye forventninger Det var «Suicide Squad»-regissøren, David Ayer, som først delte bildet med offentligheten - via sin Twitter-konto.

I filmen, som har premiere neste år, er det musiker og skuespiller Jared Leto (43) som skal inn i jokerns drakt.

Han tar over stafettpinnen etter avdøde Heath Ledger, som ble belønnet med Oscar for sin tolkning av den grøssende karakteren. Riktignok etter sin død. 

Det knyttes trolig høye forventninger til Leto, men skal vi tro regissøren er det liten grunn til bekymring for 43-åringen.

Ifølge The Rolling Stone hevder han at Leto er som skapt for rollen, da han «har mer til felles med den originale karakteren enn noen av sine forgjengere», deriblant Jack Nicholson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.