Her er det nye «Zelda»-spillet

Og minneproblemene på Wii er omme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAN FRANCISCO (Dagbladet.no): Helt på tampen av Nintendo-president Satoru Iwatas tale på spillutviklerkonferansen GDC i San Francisco, ble et helt nytt «Zelda»-spill avslørt — ikke til Wii, men til Nintendo DS.

«The Legend of Zelda: Spirit Tracks» vil ifølge Iwata slippes allerede mot slutten av året, og videoen vi fikk se viste at spillet har samme stil som «Phantom Hourglass» - men her kjører Link rundt i et lokomotiv, og ikke i enn båt.

Wii selger godtIwata startet imidlertid pressekonferansen med å offentliggjøre at Nintendo nå har sendt ut 50 millioner Wii-konsoller til butikkene.- Ingen annen spillkonsoll har solgt 50 millioner konsoller like raskt som Wii har gjort, sa Iwata før han benyttet anledningen til å takke nettopp spillutviklerne i salen for støtten de ga Nintendo da det ennå var usikkert om Wii var en smart konsollidé eller ei.Rent nyhetsmessig var ikke pressekonferansen av det største kaliber. Bortsett fra det nye «Zelda»-spillet var bare en annen stor nyhet som muligens kan glede aktive Wii-brukere: Fra og med i dag vil programvaren på konsollen bli oppgradert med større støtte for minnekort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer