FESTIVALGLEDE: Mye av festivalsommeren gjenstår fortsatt. Nå har Dagbladet lansert nettsidene festivalapp.no - din guide til de norske festivalene. Her fra årets Hove. Foto: Anders Grønneberg
FESTIVALGLEDE: Mye av festivalsommeren gjenstår fortsatt. Nå har Dagbladet lansert nettsidene festivalapp.no - din guide til de norske festivalene. Her fra årets Hove. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Her er din guide til festivalsommeren

Over 10.000 har lastet ned Dagbladets festivalapp. Nå finnes den også på nettet.

(Dagbladet): Festivalsommeren er godt i gang, og over 10.000 har allerede tatt Dagbladets festival-app til hjelp for å finne frem i mylderet av tilbud.

Nå er den store festivalguiden også lansert på internett, på festivalapp.no.

Full oversikt - Der finnes det et komplett program for omtrent 70 norske festivaler, og flere er på vei inn, forteller Even Aas-Eng, administrerende direktør i Dagbladets søsterselskap Berner New Media.

Målet med sidene er en brukeropplevelse som gjør det enkelt å legge opp sin festivalsommer.

- Nå er det snart klart for Slottsfjell. Da kan brukerne av festivalapp.no for eksempel bruke sidene til å legge opp dagene sine, forteller Aas-Eng.

Vidt spenn Sidene, akkurat som applikasjonen, hjelper en med å planlegge hva en skal se, og hvor en skal se det.

Det finnes oversikter over ledige billetter, og hvordan en kan bestille dem, i tillegg til lytteprøver og oversikter over festivalområdene.

- Det gjelder også for små festivaler rundt om i landet, ikke bare de store, sier Aas-Eng.