Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Her er din guide til festivalsommeren

Over 10.000 har lastet ned Dagbladets festivalapp. Nå finnes den også på nettet.

FESTIVALGLEDE: Mye av festivalsommeren gjenstår fortsatt. Nå har Dagbladet lansert nettsidene festivalapp.no - din guide til de norske festivalene. Her fra årets Hove. Foto: Anders Grønneberg
FESTIVALGLEDE: Mye av festivalsommeren gjenstår fortsatt. Nå har Dagbladet lansert nettsidene festivalapp.no - din guide til de norske festivalene. Her fra årets Hove. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Festivalsommeren er godt i gang, og over 10.000 har allerede tatt Dagbladets festival-app til hjelp for å finne frem i mylderet av tilbud.

Nå er den store festivalguiden også lansert på internett, på festivalapp.no.

Full oversikt - Der finnes det et komplett program for omtrent 70 norske festivaler, og flere er på vei inn, forteller Even Aas-Eng, administrerende direktør i Dagbladets søsterselskap Berner New Media.

Målet med sidene er en brukeropplevelse som gjør det enkelt å legge opp sin festivalsommer.

- Nå er det snart klart for Slottsfjell. Da kan brukerne av festivalapp.no for eksempel bruke sidene til å legge opp dagene sine, forteller Aas-Eng.

Vidt spenn Sidene, akkurat som applikasjonen, hjelper en med å planlegge hva en skal se, og hvor en skal se det.

Det finnes oversikter over ledige billetter, og hvordan en kan bestille dem, i tillegg til lytteprøver og oversikter over festivalområdene.

- Det gjelder også for små festivaler rundt om i landet, ikke bare de store, sier Aas-Eng.